Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Έσπασε τη σιωπή της η Νίκη Ποζίδου: «Η προσπάθειά μου δεν μετριάζεται, ούτε εκβιάζεται»

Ανοιχτή επιστολή

Φίλες και φίλοι,

με την παρούσα ανοιχτή επιστολή θέλω να σας προκαλέσω στον αγώνα που ξεκίνησε η παράταξη μας, η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας για την βελτίωση της ποιότητας όλων αδιακρίτως των Ελλήνων. Σε αυτόν τον αγώνα έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας.

Νιώθω μεγάλη τιμή για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο Πρόεδρος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόσωπό μου ώστε να εκπροσωπήσω τον ακριτικό μας τόπο στον πολιτικό στίβο. Νιώθω μεγάλη χαρά που ως γυναίκα έχω την ευκαιρία να δώσω το δικό μου χρώμα στο πολιτικό γίγνεσθαι. Μια χαρά που πηγάζει από συναισθήματα ανιδιοτέλειας και καθαρής ψυχής. Η προσπάθειά μου αυτή να βοηθήσω τον τόπο μου δεν μετριάζεται ούτε εκβιάζεται από πρόσφατα δημοσιεύματα που με έθεσαν κατά την σεναριογραφικη κρίση τους εκτός ψηφοδελτίων. Δημοσιεύματα και φήμες που προέρχονται από κέντρα με παλιές απαρχαιωμένες αντιλήψεις με μόνο κίνητρο την ιδιοτέλεια και τον πολιτικό κανιβαλισμό.

Ας μείνουν μόνοι τους στην παρακμή που τους αξίζει.

Μόνος ζημιωμενος είναι ο τόσο μα τόσο ταλαιπωρημενος τόπος μας. Ένας τόπος που αγαπώ πολύ. Ένας τόπος μέσα στον οποίο μεγάλωσα και δραστηριοποιουμαι επαγγελματικα από τον τόσο ευαίσθητο χώρο της δημόσιας υγείας. Είμαι έτοιμη να παλέψω για σας.

Είμαι μια από εσάς. Δεν προέρχομαι από τζάκια και από διαπλεκόμενους ιστούς.

Πάμε μαζί λοιπόν για μια Πέλλα με όραμα, έτσι ώστε εμείς οι ακρίτες Μακεδόνες να σηκώσουμε επιτέλους κεφάλι και να ζήσουμε την αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος.

Νίκη Ποζιδου
Υπ. Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

8 σχόλια:

  1. ο τοπος εχει αναγκη απο ανθρωπους σαν την Νικη, κοπελα μου δουλεψε γερα και θα δικαιωθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάποιοι θέλαν να σε βάλουν τρικλοποδιά, ατύχησαν, εισαι η ποιό ωραία παρουσία στην Πέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί τι έχουν τα πολιτικά τζάκια...;Τι θα σου απαντούσε ο αρχηγός σου...που σε τίμησε...τι θα θα πουν οι συνυποψήφιοί σου, αν διαβάσουν την ανοιχτή επιστολή σου...σα να μας τα μπερδεύεις λίγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν πειράζει ξεπερδέψου, καλά τάπε η Ποζίδου, καιρός για νέα πρόσωπα, αρκετά.

      Διαγραφή
  5. Νίκη. Μήπως είσαι ηθοποιός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηθοποιος δεν ξερω αν ειναι παντως ειναι ωραια σαν ανθρωπος, μ αρεσει.

      Διαγραφή
  6. η μόνο υποψηφιότητα που έρχεται από το παρελθόν! το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πέλλα μυρίζει ναφθαλίνη...η Νίκη αποτελεί το καινούριο και ικανό που μπορεί να κάνει πολλά για τους πολίτες της Πέλλας. Η Αλμωπία καλά θα κάνει να στηρίξει την υποψηφιότητα αυτή και να μην βοηθήσει τους δεινόσαυρους των Γιαννιτσών. ΠΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News