Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Χωρίς εκπροσώπηση η Αλμωπία στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Στέλεχος της ΝΔ που γνωρίζει πράγματα, μας ενημέρωσε για την τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου, η οποία δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν και τη μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ARIDAIA NEWS

Σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την ενημέρωση της Εκπροσώπου Τύπου Σοφίας Ζαχαράκη.

Όλο αυτό το διάστημα, παρακολουθούμε το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από πολλούς ανθρώπους να είναι υποψήφιοι Βουλευτές, ωστόσο τις τελευταίες μέρες οι διεργασίες έχουν κορυφωθεί.

Τα φαινόμενα πολλά. Παραγκωνισμοί ανθρώπων οι οποίοι έχουν αγωνιστεί πολύ, αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ενώ από χθες έρχεται να προστεθεί και άλλη μια πληροφορία.

Συγκεκριμένα, έχει διαρρεύσει ότι η επαρχία της Αλμωπίας δεν θα εκπροσωπηθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Γεγονός που αν επιβεβαιωθεί, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις κυρίως στη βάση του κόμματος, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη περιοχή η οποία παραδοσιακά δίνει μεγάλα ποσοστά στο κόμμα.


Στέλεχος της ΝΔ που γνωρίζει πράγματα, μας ενημέρωσε για την τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου, η οποία δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν και τη μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη:

- Γιώργος Καρασμάνης
- Διονύσης Σταμενίτης
- Λάκης Βασιλειάδης
- Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη
- Νίκη Ποζίδου
- Δημήτρης Ταπαζίδης 

Μένει να δούμε αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο...

10 σχόλια:

  1. Για αυτο θα παρει τρυφερα ο κουλης.
    Παντε να ψηφισετε τα γιαννιτσα ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που ειχαμε με τον σιφακη απο συριζα ειδαμε πιο ευκολα ξεπουλησαν την Μακεδονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Τοπικη της Ν.Δ. τι κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε καλα γιατι δεν εβαλε ο Γιουρουκης που εχει προσφερει τοσα στο κομμα η δεν τον αφησαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι φανερό ότι από το κόμμα θέλουν να εκλεγούν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι από την περιοχή των Γιαννιτσών.

    όποιος και να κατέβει από την Αλμωπία είναι καταδικασμένος να μην βγει.

    Κάποιοι σίγουρα θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι από την Αλμωπία αλλά
    αρκούνται στην θέση που ήδη κατέχουν.

    Συμπερασματικά η Ν.Δ δεν μπορεί να αλλάξει νοοτροπία γι αυτό δεν θα
    κάνει ποτέ την διαφορά. Σίγουρα είναι καλύτεροι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πολύ μικροί για τις ανάγκες της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ καλή η υποψηφιότητα της Ζωγράφου. Υπάρχει κάποιος αξιόλογος από Αλμωπία που θέλει και δεν τον βάζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς η ευτυχώς με βάσει τον πληθυσμό τα γιαννιτσα βγάζουν βουλευτή -βουλευτές,για άλλη μια φορά η Έδεσσα ως πρωτεύουσα του νόμου θα μένει χωρίς εκπροσώπηση στην Βουλή,κάτι το οποίο με στεναχωρεί!Το ίδιο σκηνικό και στην Αλμωπία βλέπουμε τόσα χρόνια και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε!ενα μεγάλο πλεονέκτημα των Γιαννιτσων επίσης είναι ότι στηρίζουν τους τοπικούς ,ενώ Έδεσσα και Αριδαία δεν στηρίζουν όσο θα έπρεπε τους τοπικούς για να εκλεγούν!Τελος η Έδεσσα δυστυχώς δεν έχει κάποια αξιόλογη εκπροσώπηση!Μονο ο Νουσηκυρου θα άξιζε να βγει από την Έδεσσα .. #ενας παλιός Εδεσσαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΙΣ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News