Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Δημήτρης Μπίνος: «Διαχρονικά μόνο οι αξίες μένουν ανεξίτηλες»

«Tην αγάπη και την σκοπιμότητα στους ανθρώπους εύκολα την αναγνωρίζεις. Διαχρονικά μόνο οι αξίες μένουν ανεξίτηλες»

Ένα μήνυμα γεμάτο… νόημα με πολλούς αποδέκτες, έστειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, «την αγάπη και την σκοπιμότητα στους ανθρώπους εύκολα την αναγνωρίζεις. Διαχρονικά μόνο οι αξίες μένουν ανεξίτηλες».

16 σχόλια:

  1. Με γρίφους μιλάς γέροντα,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε 2 μήνες κανείς δεν θα θέλει να σε θυμάται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαζι του δεν ημουν ποτε, αλλα κανεις να μη τον θυμαται μαλλον υπερβαλεις, δουλεψε και προσφερε στον τοπο οπως και ολοι οι δημαρχοι, εσυ φαινετε οτι εχεις προβλημα προσωπικο και μιλας με μισος, σαν κ εσενα υπαρχουν δυστηχως πολλοι, τους απατα η δικια τους και τα βαζουν με το Δημαρχο.

      Διαγραφή
  3. Πως συνδεονται αυτα τα δυο δεν καταλαβαινω.Οσο για τις αξιες που μενουν ανεξιτιλες τι εννοεις δηλαδη δημαρχε οτι εσυ εχεις διαφυλαξει τις αξιες σου (?) Ενω καποιοι αλλοι οχι και οι δικες σου ειναι διαχρονικες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εισαι ανθρωπος με αρχες και αξιες. πουληθηκες και δεν πουλησες. για μια αξιοπρεπεια ζουμε. συγχαρητηρια για τον τιμιο αγωνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέσσερα χρονια απραξίας..εκτος από το τελευταίο έργο που ταλεπώρησε για μηνες του δημότες..φυσικα με μελέτη & έγκριση της προηγούμενης Δημοτικής αρχης..άλλο τιποτε. Προεκλογικά όμως έπεσες με τα μούτρα σε έργα βιτρινας και η δική μου απορία είναι γιατί δεν τα έκανες νωρίτερα..δεν ήταν αναγκαία ; Αλλα & ποιος θα πληρώσει αυτή την ασυδοσία. Ο αυταρχισμός και η κακη επιλογή συνεργατών πληρώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασυδοσία σ αυτόν τον Δήμο; λες μαλακίες, μάλλον κακίες.

      Διαγραφή
  6. Ακόμη και τώρα κάνεις τα ίδια λάθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΟΡΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
    2. ποια λαθη κοπελα μου; οτι ενω επρεπε να καταρακωθει αυτος συνεχιζει τα εργα του;

      Διαγραφή
  7. απ τους καλυτερους δημαρχους, πραγματι εχεις αξιες, θα σε ψαχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΄Μπίνο θα λέτε και θα κλαίτε, σταματημό δεν εχει ο ανθρωπος, εργα μεχρι τέλους, μπράβο του, αλλοι θα τάχαν παρατήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αλήθεια μιλατε για αξίες?δυστυχως ισχυουνιμονο για τους δικους σας.οι αξίες οι πραγματικες ειναι αεναες και στα δυσκολα αναδεικνυονται.οι αξίες είναι μεγαλείο δεν είναι μικροψυχια κακιουλες,εκδικηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε λίγο νερό δεν θα έχουμε να πιούμε στο θοδωρακι. Τότε θα δεις αλλά ανεξίτηλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γαλα ρε παιδια κανει καλο στη δυσκιλιοτητα

      Διαγραφή
  11. Κάποιος να μαζέψει τον καραγκιόζη τον Ι.Μ. Αν δεν δω να σχολιάζει έτσι και τον επόμενο δήμαρχο πάει να πει ότι έχει προσωπικό θέμα με τον Μπινο και το βγάζει δημόσια έξω. Φίλε Ι.Μ αν το βλέπεις αυτό ξέρω κάτι ωραία μέρη που με 30 ευρώ κάνεις ότι θες. Πάμε για να ξεδωσεις γιατί χέρι είναι και αυτό θα κουραστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News