Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Χρήστος Μπάτσης και Νίκος Παρούτογλου μαζί στην Σωσάνδρα - «Κλειδώνει» η συνεργασία;

Φωτογραφία: aridaia365

Μοιράστηκαν την ίδια παρέα ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλμωπία ψηλά» Νίκος Παρούτογλου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο Ακρίτας Σωσάνδρας το βράδυ του Σαββάτου.

Οι δύο άνδρες, μαζί με τους συνεργάτες τους, φαίνεται να αναπτύσσουν ένα πολύ θετικό κλίμα στις σχέσεις τους, το οποίο μένει να δούμε αν θα οδηγήσει σε δημοτική συνεργασία από τον Σεπτέμβριο που αναλαμβάνει τα καθήκοντά της η νέα Δημοτική Αρχή.

Οι δύο παρατάξεις μαζί, σχηματίζουν τον αριθμό 13 μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ η πλειοψηφία απαιτεί 14 Δημοτικούς Συμβούλους. Εδώ και μέρες υπάρχουν οι πληροφορίες, ότι αυτή η συνεργασία βρίσκεται στα σκαριά και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν στην πράξη.

Την ίδια εκδήλωση χαιρέτησε και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφια Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία δήλωσε ότι βρίσκεται δίπλα στο χωριό με πράξεις και όχι μόνο στα λόγια.

22 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΤΖΑΚΡΗ;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…… ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ;; ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;; ΤΙΠΟΤΑ;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ αυτή η συνεργασία είναι τελειωμένη από τον ά γύρο τι μας είπες τώρα.. κρίμα για τον Νίκο γιατί ήταν καλός και τον στελέχωσαν δυνατά άτομα και αυτος.. δηλαδή τι ααυτος.. όλοι ξέρουμε πως ήταν ένα πιόνι στην όλη διαδικασία ..άλλοι έκαναν κουμάντο.. δεν κοίταξε γύρω του να δει τι γίνεται και απευθείας κόλλησε μην τυχόν πάθουν τπτ.. ας κάτσουν τώρα εκεί με δήμαρχο και 4 αντιδημάρχους από τους προμάχους και την Μελίτα γραμματέας του δήμου και έτσι να βάλουν μυαλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα θα δείτε ότι δεν θα συμφωνήσουν η υπόλοιπη δύο συνδυασμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
    ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπατσης Τζακρη παρουτογλου τωρα ουτε το συριζα σε πειραζει ουτε πασοκ ουτε τιποτα.
    Ξεφτυλισμενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπινος - Χατζηδημητρίου τους ρίχνουν όποτε το θελήσουν ... Άντε γειαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπινος κοιματε και ονειρευεται, θα του φυγουν ολοι, θα μεινει μονος, ηδη Γεωργιου Αβραμικας καπαρωσαν θεσεις, ο Μπατσης θα κυβερνησει κανονικοτατα με τους αντε για του Μπινου και με κανα δυο του Νικολακη

      Διαγραφή
  8. Κάλά ρέ πάίδίά σύγγνώμή δήλάδή ή έγώ δέν βλέπώ κάλά κάί μέ τέσσέρά μάτίά ή έσέίς.........
    Βλέπέτέ πόύθένά κάμμίά τσάκρή...............?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω βλεπω ενα μακακα να μας ζαλισε με τους τονους σε καθε γραμμα, φιλε εισαι βλημα;

      Διαγραφή
  9. Ο Μπινος στον δευτερο γυρο δεν υποστηριξε χατζηδημητριου;Τι περιμενατε δηλαδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα τωρα μη γαμιεσε, το 80% ψηφισαμε Μπατση.

      Διαγραφή
    2. Στον προεδρα σου να του πεις μη γαμιεσε αυτος στηριξε τον Χατζη...

      Διαγραφή
    3. τι δεν καταλαβες ρε μαλακα; οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ψηφισε Μπατση; χεστηκα τι ψηφισε ο προεδρος (αληθια ποιος ειναι ο προεδρος);

      Διαγραφή
  10. Ο παρουτογλου τις εκανε τις επιλογες του εξελεξε τους δημοτικους που αυτος ηθελε πλην το τσανταλη που αν δεν το εβαζε θα του εκανε ζημια στον συνδιασμο, χωρις να εχει στο ποσω μερος του μυαλου του οτι και τωρα θα του κανει ζημια και θα πορευτει με τον μπατση χωρις να μιλησει με κανεναν αλλον δημοτικο η υποψηφιο του για τις επιλογες του..θεωρω απιθανο να μπορεσει την επομενη φορα να κανει συνδιασμο με τα ατομα που εχει και θα εχει διπλα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εαν γίνει η συνεργασία Μπάτση - Παρούτογλου θα δείτε ποιός θα αναλάβει τα σκουπίδια, στον ΧΥΤΑ θα γίνει πάσα η δουλειά στον Παπαδόπουλο, από τους βασικούς υποστηρικτες του Νικολάκη. Επίσης θα δείτε στη ΔΕΥΑ τον Παράσχο. Αυτά για τους καθαρούς και τους αδιάφθορους. Με αυτή την ομάδα ο Μπάτσης ούτε ένα χρόνο ενα θα βγάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗ ΔΕΥΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ, ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΗΘΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

      Διαγραφή
  12. Ζώα σφαχτειτε για της ζωές των άλλων..και ας μην έχετε ένα ευρώ να πιείτε καφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλήθεια τι τραγούδια έπαιζε η ορχήστρα???? Φάγατε το παπά με το μακεδονικό και τα συλλυπητήρια καί τώρα θα βλέπετε ένα δήμαρχο να χοροπηδάει σε Σκοπιανικους ρυθμούς αφού πρώτα θα τους έχει βαφτίσει παραδοσιακούς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ν θυμάστε ο καιρός περνά γρήγορα κ θ κριθείτε όπως κρινατε ,δηλαδή , με την πιο σκληρή γλώσσα . Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας τα πρώτα 2 χρόνια ίσως ν κυλήσουν όλα ομαλά ... Θ μοιραστούν τ αξιώματα ... Στο 3ο έτος αυτής της διοίκησης παρωδίας θ έχουμε προμηθευθεί αρκετή ποσότητα ποπ κορν κ θ γελάμε με τα χάλια σας . Παίδες , τίποτα δεν είναι δεδομένο οι συνεργασίες αλλάζουν στο δευτερόλεπτο ένα όχι τ δημάρχου κ αμέσως η ψήφος θ χαθεί στο δουσου .... Θα συμφωνήσω με τον άνωθεν ανώνυμο που λέει σφαχτειτε για τους γνωστούς άλλους και ας είναι τ οικονομικά σας στα τάρταρα . Δεν μου λένε τίποτα οι φωτογραφίες κ τ χαμόγελα με τις φιοριτουρες όλα θ ανατρέπονται κ θ ανακυκλώνονται ... Κλεισθένης 😉 μην ξεχνιεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News