Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Τροχαίο στην Πτολεμαΐδα: Πως η γυναίκα παρέσυρε τους ποδηλάτες

Ετσι έγινε το τροχαίο

Μονάχα σοκ προκαλεί το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/06) στην Πτολεμαΐδα, με δύο ποδηλάτες να χάνουν τη ζωή τους και άλλους 4 να βρίσκονται στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα από διερχόμενο ΙΧ που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Ετσι έγινε το τροχαίο

Το τροχαίο συνέβη στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Πτολεμαΐδας-Aρδασσας όπου κινούνταν η ομάδα των ποδηλατών. Σύμφωνα με το kozan.gr, ξαφνικά το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα έπεσε πάνω τους ανατρέποντας τα ποδήλατα και ρίχνοντάς τους ποδηλάτες στην άσφαλτο.

Αμεσα στο σημείο έφτασαν 3 ασθενοφόρα, ενώ αρκετοί οδηγοί που περνούσαν από το σημείο σταματούσαν προκειμένου να βοηθήσουν τους ποδηλάτες. Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από άνδρες της Τροχαίας που διερευνούν πώς συνέβη το ατύχημα.

Οι νεκροί και οι τραυματίες από το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας νεκρός είναι 25 χρονών από χωριό του Δήμο Σερβίων κι ο δεύτερος από την Εδεσσα. Οι υπόλοιποι τέσσερις ηλικίας 20 ως 30 χρόνων νοσηλεύονται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ο ένας είναι βαριά τραυματισμένος, ενώ οι ενώ οι υπόλοιποι φέρουν ελαφρά τραύματα. Οι νεκροί και οι τραυματίες ανήκουν στην ερασιτεχνική ομάδα ποδηλασίας Assos-Forbikes Cycling Team και πραγματοποιούσαν την συνηθισμένη προπόνησή τους, ξεκινώντας από την Πτολεμαΐδα προς το χωριό Αρδασσας.

Ερευνα για τα αίτια της τραγωδίας

Οι Αρχές πλέον αναζητούν τα αίτια του τραγικού περιστατικού, αφού το σημείο όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι η γυναίκα οδηγός του ΙΧ προσπάθησε να αποφύγει κάποιο άλλο όχημα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να καταλήξει πάνω στους ποδηλάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News