Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΚΔΑΠ Δήμου Πέλλας: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για παιδιά από 5 έως 12 ετών

ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr) για την εγγραφή του παιδιού σας στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) της ΔΗΚΕΠΑΠ. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή (ηλεκτρονικά και μέσω ταχυδρομείου) των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 28 Ιουνίου. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μαζί με την εκτύπωση της Αίτησης θα πρέπει να αποσταλούν στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ, στην Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας την παρακάτω διεύθυνση: (www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2019/aithsh_2019/)

Η ΔΗΚΕΠΑΠ λειτουργεί 4 ΚΔΑΠ και 1 ΚΔΑΠΜΕΑ σε όλη την έκταση του δήμου Πέλλας από το 2005 με καταρτισμένο επιστημονικό και εκπαιδευτικό προσωπικό σε κατάλληλους χώρους για τα παιδιά. Υπάρχει μεγάλη προσέλευση εφόσον η δημιουργική απασχόληση είναι ο στόχος για τον ελεύθερο χρόνο των μικρών μαθητών και τα ΚΔΑΠ φιλοξενούν ηλικίες από 5 ως 12 ετών.

Το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ περιλαμβάνει εικαστικά, κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια και χορό. Υπάρχει δυνατότητα βοήθειας στην μελέτη των παιδιών για το σχολείο, κουκλοθέατρο, μουσική, ομαδικά παιχνίδια και θεατρική αγωγή. Είναι ένας εξαιρετικός και ασφαλής χώρος δημιουργικής απασχόλησης κάθε απόγευμα μετά το σχολείο και το πρωί του Σαββάτου.

Επισκεφτείτε τα ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΠΑΠ όπου το προσωπικό θα σας καθοδηγήσει για την ορθή συμπλήρωση της Αίτησης συμμετοχής και θα απαντήσει σε κάθε ερώτημα που αφορά την λειτουργία του προγράμματος.

Πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΚΔΑΠ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Στράντζης 3- κτίριο Γ’ Παιδικού Σταθμού), τηλ. 2382021313

ΚΔΑΠ ΠΕΛΛΑΣ (Κτίριο Παιδικού Σταθμού Πέλλας), τηλ. 2382031134

ΚΔΑΠ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Δωδεκανήσου 12- κοντά στο Κέντρο Υγείας), τηλ. 2382061226

ΚΔΑΠ ΑΘΥΡΩΝ (Κτίριο Παιδικού Σταθμού Αθύρων), τηλ. 2391091030

ΚΔΑΠΜΕΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Ισόγειο Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών-Κολοκοτρώνη 10), τηλ. 2382022999.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News