Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας: Αποχαιρέτησαν την κυρία Ρούλα μετά από 25 χρόνια

Οι μαθητές που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από το σχολείο, σίγουρα θα τη θυμούνται με αγάπη και νοσταλγία

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα στην καλοκαιρινή γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής κ. Χρήστος Νάτσκος, μαζί με όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές, τίμησαν την κ. Ρούλα Καλκαβούρη, η οποία μετά από 25 χρόνια στη θέση της καθαρίστριας του σχολείου, ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί καθώς βγαίνει στη σύνταξη.

Ο Διευθυντής συγκινημένος την ευχαρίστησε για την προσφορά της, καθώς ήταν πάντοτε ο άνθρωπος που είχε τη διάθεση να βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα που προέκυπτε.

Οι μαθητές που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από το σχολείο, σίγουρα θα τη θυμούνται με αγάπη και νοσταλγία.

Εμείς της ευχόμαστε να είναι γερή και δυνατή και να απολαύσει τη σύνταξή της όπως αυτή επιθυμεί.

11 σχόλια:

  1. από τους πιο εξαιρετικούς και καλλιεργημένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άψογος άνθρωπος , μεγαλώσαμε και εμείς με το χαμόγελο της να είναι πάντα εκεί για όλα τα παιδιά ! Νιώθω τυχερός που μπορώ και ανταποδίδω αυτό το χαμόγελο της , στα εγγόνια της πλέον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή ξεκούραση στην αγαπητή κυρία Ρούλα που μας έκανε παρέα όταν οι δάσκαλοι μας έβαζαν να κοιτάμε τον Μέγα Αλέξανδρο για τιμωρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ποιο αληθινο χαμογελο, Ρουλα νασε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ αγαπητή σε όλους καλή ξεκούραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτι από τη γιορτή δε θα μας πείτε ή δείξετε έτσι, για να χαρούν και τα παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΨΟΓΗ..ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ!ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΜΑΣ! 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ 87-92!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να χαρεις τη συνταξη σου κυρια Ρουλα. Να εισαι γερή! Στα διαλειμματα οταν πηγαιναμε στο κυλικείο να παρουμε να φαμε σκουνταγαμε τον παγκο 2 μετρα προς τα πανω της. Παντα μας ελεγε , αν το ξανακάνετε δεν θα σας δωσω τίποτα!! Εμεις παντα τον σκουντουσαμε και αυτη παντα μας εδινε... Ειμαι γεννημενος το 1991.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κα Ρούλα,
    σ' ευχαριστώ για ό,τι πρόσφερες στα παιδιά μου. Οφείλω να ομολογήσω, ότι ο μόνος διευθυντής που ανέδειξε το έργο σου είναι ο αξιαγάπητος κος Νάτσκος. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι η καλύτερη γυναίκα που έχω γνωρίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι τυχερή που σε έχω φίλη εδώ και πολλά χρόνια...σ'αγαπώ πολύ και το ξέρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News