Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Δ. Μπίνος: Ο Σ. Χατζηδημητρίου υιοθετήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ - Μήπως θα πρέπει να ξεκουραστεί περισσότερο;

Ο κ. Μπίνος απευθυνόμενος στον κ. Χατζηδημητρίου, είπε και τα εξής: "Σήμερα μας αποδείξατε ότι είστε ένας υποψήφιος Δήμαρχος ο οποίος θα κάνει τον μηχανικό, τον οικονομολόγο, τον διευθυντή υπηρεσιών. Οτιδήποτε για να αποδείξετε ότι είστε εσείς ο παντογνώστης όλων"

«Το 1998 διατελέσατε Δήμαρχος. Τι ήταν αυτό που σας ώθησε ξανά, μετά από τόσα χρόνια, να ασχοληθείτε. Ενώ στις προηγούμενες εκλογές προσπαθήσατε να φτιάξετε συνδυασμό, αλλά αποτύχατε. Ποιος είναι τώρα ο σκοπός και ο στόχος που θέλετε να ασχοληθείτε; Έχετε τώρα κομματική στήριξη και κάνετε συνδυασμό, ενώ την προηγούμενη φορά δεν μπορούσατε;».

Αυτή ήταν η ερώτηση που απεύθυνε ο Χρήστος Μπάτσης προς τον Σάκη Χατζηδημητρίου, κατά τη διάρκεια του debate των υποψηφίων Δημάρχων Αλμωπίας.

Η απάντηση του κ. Χατζηδημητρίου: «Από μικρός ασχολούμαι με τα κοινά. Το γνωρίζουν οι πολίτες που με περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους. Το 1998 ως αποτέλεσμα αυτής της μακρόχρονης πορείας μου στα αυτοδιοικητικά πράγματα, έβαλα υποψηφιότητα και εξελέγη Δήμαρχος Αριδαίας. Τότε οι πολίτες μου κάνανε σκληρή κριτική. Μετέπειτα οι πολίτες αναγνώρισαν την υπεροχή του έργου μας από τις επόμενες Δημοτικές Αρχές. Επομένως, το 1998 έκανα μια επιτυχημένη δημαρχιακή θητεία. Υπάρχει σήμερα μια ευρωπαϊκή κουλτούρα, η οποία λέει ότι αυτοί οι οποίοι ασχολούνται με τα κοινά καλά είναι ένα διάστημα να σταματάνε για λίγο, να επανέρχονται στη δουλειά τους, να φρεσκάρουν τις ιδέες τους και να επανέρχονται με τις καινούριες ιδέες, αλλά αξιοποιώντας και την εμπειρία που είχαν από παλιά, ώστε να μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί».

Την παραπάνω δήλωση σχολίασε ο κ. Μπίνος, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Ο κ. Χατζηδημητρίου με εκπλήσσει με τις απόψεις του. Τις θεωρώ πολύ ιδιαίτερες και μάλιστα θα προκαλέσουν και πολύ γέλιο στην κοινωνία. Είπε διάφορα πράγματα, όπως ότι ξεκουράστηκε 20 χρόνια. Μήπως θα πρέπει να ξεκουραστείτε περισσότερο; Ο κ. Χατζηδημητρίου υιοθετήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει μέσα στον συνδυασμό του ιδιαίτερους συνεργάτες Βουλευτών. Αυτά τα πράγματα τα προσπερνά με έναν ιδιαίτερο δικό του τρόπο ο κ. Χατζηδημητρίου. Ο κόσμος θα το κρίνει».

Επίσης, ο Δήμαρχος αναφερόμενος στους Σωτηριάδη και Ζαχαριάδη, τόνισε ότι συνεχίζουν να είναι συνεργάτες καθώς δεν έχουν παραιτηθεί μέχρι σήμερα και αναρωτήθηκε γιατί δεν το κάνουν. Επίσης, αναφερόμενος στον Σίμο Σωτηριάδη, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι «στις δικές μου πλάτες σηκώθηκε και παρέμεινε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου». Επίσης, ο Δήμαρχος χαρακτήρισε απαράδεκτο τον κ. Χατζηδημητρίου, που πήρε στον συνδυασμό του ανθρώπους οι οποίοι με καιροσκοπισμό πολιτικό κινήθηκαν προς εσάς και κρατάνε ακόμα τις θέσεις τους. Και πρόσθεσε ο Δήμαρχος: «Και εγώ δεν έχασα τίποτα, γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτές οι αποχωρήσεις ήταν προδιαγεγραμμένες. Γνωρίζαμε πολύ καλά και την ποιότητα και την προοπτική τους».

Ο κ. Μπίνος απευθυνόμενος στον κ. Χατζηδημητρίου, είπε και τα εξής: «Σήμερα μας αποδείξατε ότι είστε ένας υποψήφιος Δήμαρχος ο οποίος θα κάνει τον μηχανικό, τον οικονομολόγο, τον διευθυντή υπηρεσιών. Οτιδήποτε για να αποδείξετε ότι είστε εσείς ο παντογνώστης όλων. Αυτή τη λογική που έχετε, σήμερα την επαληθεύσατε. Και επανέρχομαι στο σημαντικό εθνικό θέμα: Δηλώστε ποιοι συνεργάτες σας είναι σύμφωνοι με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν μπορείτε να αποποιείστε συνεργατών σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News