Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Μπάμπης Φεσάτογλου: Δεν θα σας πω τι ειμαι, θα σας πω τι δεν είμαι!

Γράφω αυτές τις γραμμές για να σας γνωστοποιήσω ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές κατεβαίνω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου

Αν σταματήσατε να σκρολάρετε και διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θέλω απλά να μου δώσετε ένα λεπτό από το χρόνο σας για να σας πω κάτι σημαντικό. Πολλοί με ξέρετε από την ιντερνετική μου παρουσία στους Unboxholics. Άλλοι με γνωρίζετε ως έναν ακόμη φίλο εδώ στην Αριδαία, στην οποία ζω και θα ζήσω όλη την υπόλοιπη ζωή μου.

Γράφω, λοιπόν, αυτές τις γραμμές για να σας γνωστοποιήσω ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές κατεβαίνω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου (Η Αλμωπία της Καρδιάς μας). Δε θέλω σε καμία περίπτωση να γράψω τα συνήθη λόγια που γράφουν όλοι προεκλογικά. Άλλωστε, όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν είναι του χαρακτήρα μου. Γι’ αυτό, λοιπόν, δε θα σας γράψω τι είμαι, μιας και αυτό το αφήνω να το κρίνετε εσείς που με γνωρίζετε εδώ και χρόνια, αλλά θα σας πω τι ΔΕΝ είμαι: Δεν είμαι κλέφτης. Δεν είμαι συμφεροντολόγος. Δεν γλείφω για να κερδίσω. Δεν χρωστάω σε κανέναν. Δεν έχω πουλήσει, ούτε χρησιμοποιήσει ανθρώπους υπέρ μου. Και κυρίως δεν είμαι πολιτικός.

«Με ποια προσόντα και με τι βιογραφικό κατεβαίνεις ρε Μπάμπη;» θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος. Είδαμε και αυτούς με τα βεβαρημένα βιογραφικά, τα παχιά πτυχία και τις λαμπερές γραβάτες τι καλό έκαναν στον τόπο. Αυτή είναι η απάντηση η δικιά μου. Δεν έχω τίποτα απ’ όλα αυτά. Το μοναδικό που έχω είναι όρεξη, πάθος και αγάπη για την περιοχή στην οποία μεγάλωσα και ζω. Ανήκω σε μία οικογένεια που, αν μη τι άλλο, βιώνει στο πετσί της τη δύσκολη και αμφίρροπη κατάσταση στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα. Τόσο οι σπουδές μου (Τεχνολόγος Γεωπόνος), όσο και η ενασχόλησή μου με τον κλάδο, θέτουν μία καλή βάση πάνω στην οποία θα σταθώ από την πρώτη μέρα, αν και εφόσον εκλεχτώ, και να βάλω το δικό μου λιθαράκι για τη λύση των προβλημάτων του τόπου μας.

Ζητάω, λοιπόν, από όλους εσάς να με στηρίξετε με τη ψήφο σας την Κυριακή της 26ης Μαΐου. Είναι καιρός να αφήσουμε το «θεαθήναι» και τον «καθωσπρεπισμό» και να δούμε την ουσία. Και η ουσία είναι να κάνουμε αυτόν τον τόπο, καλύτερο.

6 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία κ Φεσατογλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαμπη γερα παρτους τα μυαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα γίνει; θα ανέβουν τα σχόλια μας στο όνομα της ακηδεμόνευτης ενημέρωσης ! Κουρασες κ Βαφειάδη ..ρόδα είναι και γυρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σσσούτ, με κουκούλα και δικαιώματα δεν γίνετε, οσο για τη ρόδα σιγά μη φοβηθούμε, το πολύ πολύ να μας τα κλά...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News