Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Περιοδεία του Δημήτρη Μπίνου στη λαϊκή αγορά της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Με ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης η περιοδεία του Δημάρχου Αλμωπίας και εκ νέου υποψήφιου Δημήτρη Μπίνου στη λαϊκή αγορά της Αριδαίας.

Συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολύ κόσμο και εισέπραξε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, «σήμερα βρεθήκαμε στη λαϊκή αγορά και τα μαγαζιά της Αριδαίας. Τους ευχαριστώ για την αγάπη στο πρόσωπό μου και την θετική ανταπόκριση στην προσπάθεια που κάνουμε. Είμαστε κοντά στους επαγγελματίες».
























































































































































3 σχόλια:

  1. Δήμαρχε ελπίζω να βγεις ή εσύ ή ο μπάτσης στην χειρότερη... Γιατί αν βγει ο χατζηδημητριου τελειώσαμε σαν χωριά και το γαρεφι και ή προμαχη! Και γιατί το λέω αυτό; Δεν έχουμε τοπικά του χατζηδημητριου ούτε προμαχη ούτε γαρεφι! Ελπίζω ο κόσμος να ξυπνήσει και να σας στηρηξει... Ο μπάτσης καλό παιδί αλλά δεν είναι έμπιρος... Ίσως την άλλη τετραετία να γηνει δήμαρχος! Σηνεργασθουμε με τον μπατση! Μην βγει ο χατζηδημητριου τελειώσαμε σαν χωριά και ή προμαχη και το γαρεφι! Δεν θα γίνει ούτε μισό έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε θα σας στηρίξουμε παλη αλλά θα στηρίξουμε τους νέους στον συνδιασμό σας! Από τους παλιούς δεν θα στηρίξουμε κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kali epitixia! i niki einai diki sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News