Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Δημήτρης Μπίνος: «Ο Σίμος Σωτηριάδης δεν αποχωρεί με αξιοπρέπεια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο: aridaia365.gr

Την παραίτησή του υπέβαλε πριν από λίγη ώρα από Πρόεδρος του Δημοτικό Συμβουλίου Αλμωπίας ο Σίμος Σωτηριάδης. Η συγκεκριμένη παραίτηση έρχεται ετεροχρονισμένα μετά την απόφαση του κ. Σωτηριάδη να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου.

Εντύπωση προκάλεσε η γραφειοκρατική ανακοίνωση παραίτησης, η οποία δεν εξηγεί κανέναν πολιτικό λόγο που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση. Μετά από μια πενταετή παρουσία σε ένα συνδυασμό και κατέχοντας έναν κορυφαίο ρόλο, θα περίμενε κανείς μία πιο ουσιαστική ανακοίνωση από τον κ. Σωτηριάδη, ο οποίος μάλιστα στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό από το Δήμαρχο όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε την παραίτηση του Σίμου Σωτηριάδη καθαρά γραφειοκρατική χωρίς ουσία, νόημα και τετελεσμένη, ενώ ανέφερε πως γι’ αυτόν η αποχώρηση δεν έγινε με αξιοπρέπεια. Χαρακτήρισε την όλη κατάσταση δυσχερή και προεξοφλημένη, ενώ ανέφερε ότι λυπάται που στήριζε έναν άνθρωπος για τον οποίο πίστευε ότι έχει αρχές, αλλά ουσιαστικά τον ενδιέφερε μόνο ο εαυτός του.

«Η επιλογή ενός προσώπου να έχει τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι η ύψιστη. Άρα λοιπόν, από μένα δεν υπήρξε ακύρωση της επιλογής, αλλά από τον επιλεγέντα θεωρώ ότι ακύρωσε αυτή την επιλογή», κατέληξε ο Δήμαρχος σημειώνοντας ότι είναι θέμα αξιοπρέπειας.

.

24 σχόλια:

  1. Σιμο,πρεπει να ντρεπεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Σωτηριάδης επιθυμεί σαφώς το καλό της περιοχής του και ψηφίστηκε από τον κόσμο ως ικανός για να το πετύχει.Αν αυτός θεωρεί ότι το καλό του τόπου του θα έρθει με αυτόν ως πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και μετ'έπειτα με αυτόν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με άλλον συνδιασμό θεωρόντας τον καταλληλότερο για την τοπική αυτοδιοίκηση κανεις δεν μπορεί να τον κρίνει.Οι φετινοι υποψήφιοι με πρωτεργάτη τον κύριο Μπινο παρουσιάζουν τις εκλογές σαν προσωπική κόντρα και όχι διαδικασία για την βελτίωση του τόπου.Κριμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σκισω τα ρουχα μου, ειλικρινα βλεπεις σ αυτον τον ανθρωπο καποια ικανοτητα; απορω πως δουλευει το συστημα και εκλεγοντε αυτοι οι ανθρωποι

      Διαγραφή
    2. ο κύριος Σωτηριάδης επιθυμεί το καλό της περιοχής; και δεν κοιμάτε τα βράδυα; αλήθια μας περνάτε για ηλίθιους;

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ.. ΠΟΙΟΣ? Ο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ? ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ

      Διαγραφή
  3. πιο κωλοτουμπας πεθαίνεις σωτηριαδη..
    καιροσκόπος και ωφελιμιστης
    από αυτά που ειπες αυτό σημαινει ότι την επομενη φορα μπορει να συνεργαστείς και με τον διαολο τον ιδιο αν κρινεις σκοπιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ!! ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πούλησε τον Ουργατζογλου για χάρη του Σωτηριάδη

      Διαγραφή
    2. εδω στο Λουτρακι να δεις ποσες ταιζε 4 χρονια και σημερα αντε για, φυγανε απεναντι, αυτα πληρωνεις Μπινο, γιατι δεν κοιταξες τους δικους σου αλλα τους αλλους.

      Διαγραφή
  5. σταση ζωης την ειπατε κυριε Σιμο; μα ειλικρινα εχετε το θρασος να μιλατε; αισχος ευχομαι τον λαο της Αλμωπιας να σας δειξει εκεινος τι εστι σταση ζωης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΚΗ? ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εξεπλάγην με τον Σίμο, απλα θράσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όπως θα έχετε δει οι περισσότεροι ο συγκεκριμένος κύριος κυκλοφορεί με το τσαντάκι κρεμασμένο και αλλαζονικό ύφος.
    Δεν του καίγεται καρφί, ο μισθός μόνο να πέφτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ενασχόληση με τα κοινά πάντως ,ούτε χόμπυ είναι ούτε διασκέδαση.Πολύ περισσότερο δεν είναι γέμισμα κενού.Ούτε ερασιτεχνισμός. Με την τοπική αυτοδιοίκηση εμπλέκονται άνθρωποι που αν χρειαστεί θα πουν ΝΑΙ γνωρίζω αρκετά,έζησα πολλά,δοκίμασα πολλά θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου.Άς κρίνουμε μόνοι μας ποιοί έχουν τέτοια χαρακτηριστικά.

      Διαγραφή
  9. Άξιος ο Μπινος τους στήριξε και αυτό είναι το ευχαριστώ.Οπως και στήριξε πολλούς νέους με δουλειές που το είχαν ανάγκη όπως και είχε υποσχεθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να σου φύγουν οι περισσότεροι σύμβουλοι σου κάτι θα φταίει. Ψαξου καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ απέδειξε ότι είναι ένας καιροσκόπος και μωροφιλόδοξος χωρίς κανένα περιεχόμενο. Όταν λειτουργεί χωρίς ντροπή και χωρίς αξιοπρέπεια και πέφτει στην παγίδα που του έστησε ο Χατζηδημητρίου τότε είναι όχι μόνο αφελής αλλά και ………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και μόνο ότι στο τέλος καθόταν και μιλούσε μόνος του ... αυτό λέει πολλά. Ήξερε ότι δε θα είχε αντίλογο. Κ. Σωτηριάδη ξεχάσατε ότι το 2017 αυτο-οριστήκατε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου με δήθεν αποφάσεις της περιφέρειας; Αίσχος. όλα για το χρήμα. Απορώ πως περπατάτε με το κεφάλι ψηλά, θα έπρεπε να ντρέπεστε και να έχετε κρυφτεί κάτω από τη γη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απρεπή τρόπο; εγω ειδα εναν δήμαρχο ήρεμο κόσμιο που μίλησε πολύ ωραία, αλλος ηταν συγνώμη χεσμένος και μασούσε τα λόγια του τα οποία φυσικά δεν ακουγε και κανείς, οσο για το οτι εφυγε και δεν τον ακουσε....απαξίωση.

      Διαγραφή
  14. Οι κινεζοι λενε μια ΦΩΤΟ χιλιες λέξεις. Εδω στο Ελαντα λεμε κοψε φατσα βγαλε συμπερασμά συμφωνείς κ. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε Σταύρο. Αν έφευγε από τον αρχηγό σου μόνο ο Σωτηριάδης, θα έλεγα ότι μπορεί και να φταίει. Αλλά έφυγαν σχεδόν όλοι. Όλοι αυτοί ήταν εναντίον του χωρίς λόγο; Δηλ έχουν άδικο οι δέκα τόσοι και δεν φταίει ο ένας; Μήπως και ο Μπίνος έφταιγε λίγο; Και αυτός σίγουρα ξέρει.Σίγουρα κάνει την αυτοκριτική του. Λοιπόν, μην τα σβήσεις αυτά. Αν τα διαβάσει θα του κάνουν καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σωτηριαδη οτι και να λες το χεις χαμενο.Καλα σε εκανε ο Δήμαρχος και σε παρατησε.Πολυ αξια σε εδωσε και συ του την ξεπληρωσες με αχαριστία.Ποιος να σε εμπιστευθεί πλεον;Μονο στον ΣΑΚΗ μπορούσες να πας γιατί ψηφιζει ΣΥΡΙΖΑΚΗ.Αυτη η Χρυσή βγαζει μεγαααααλους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο λογος που θα χασει τις εκλογες ο χατζηδημητριου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News