Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Εργασίες χρωματισμού στο Δημοτικό Σχολείο Εξαπλατάνου

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, με τον Πρόεδρο του χωριού και τον Διευθυντή του σχολείου

Εργασίες χρωματισμού του κτιρίου, πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Σχολείο Εξαπλατάνου.

Εκεί βρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, όπου συνάντησε τον Πρόεδρο του χωριού και τον Διευθυντή του σχολείου.

Ο Δήμαρχος τόνισε για άλλη μια φορά, ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή με λίγα έκανε πολλά, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης, στον οποίο υλοποιήθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία.










4 σχόλια:

  1. μπράβο μπράβο μπραβο σε κάθε δραστηριότητα που αναβαθμίζει τη ζωή της νεολαίας.Προσεχώς και περισσότερες ενέργειες που να κάνουν τον τόπο μας ,την Αλμωπα, να μην υστερεί σε σχέση με τα μεγάλα αστικά κέντρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια αναφορά στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της κυβέρνησης δεν βλάπτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν απόλυτα αναγκαία και ευχαριστούμε την παρούσα δημοτική αρχή για την πραγματοποίηση των έργων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέχισε την φράση σου... Ευχαριστούμε την παρούσα δημοτική αρχή για την πραγματοποίηση των έργων μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, ενώ όλο το χειμώνα κ όλα αυτά τα χρόνια ήταν στα μαύρα του τα χάλια το σχολείο!! Ευχαριστούμε παρούσα δημοτική αρχή για όλα...κ για τις λακούβες που κακήν κακώς μπαλωσατε σε ορισμένα χωριά τώρα που χάλασαν λάστιχα κ αμορτισέρ..ποτέ δεν είναι αργά! Βαφειάδη, αν είσαι όντως δημοσιογράφος κ σωστός,που πιστεύω ότι είσαι, άσε το σχόλιο να ανέβει..σε ευχαριστώ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News