Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Μεγάλη συγκέντρωση του Δημάρχου Αλμωπίας: «Εμείς έχουμε ανθρώπους του μέλλοντος, όχι του παρελθόντος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε σε επόμενη ανάρτηση το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Ούτε η βροχή δεν στάθηκε ικανή για να χαλάσει τη μεγάλη συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού του Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Δημήτρη Μπίνου «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον Αγιασμό του εκλογικού κέντρου.

Η εκδήλωση, που παρά τη βροχή συγκέντρωση πλήθος κόσμου, ξεκίνησε με τον καθιερωμένο Αγιασμό, ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ακούστηκε στα ηχεία το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή».

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και εκ νέου υποψήφιος έδωσε το σύνθημα για την εκκίνηση του προεκλογικού αγώνα και εξέφρασε την σιγουριά του για τη νίκη. Όπως είπε «η επόμενη μέρα θα αποδειχτεί νικηφόρα, καθώς βλέπω μπροστά μου ανθρώπους που έχουν μοναδικό τους κριτήριο την αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο, παραμερίζοντας σκοπιμότητες, καιροσκοπισμούς και προσωπικά συμφέροντα». Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να ξέρετε ότι αισθάνομαι ακόμα περισσότερο δικαιωμένος στις αποφάσεις μου όλη αυτή την πενταετία, αποφάσεις που είχαν να κάνουν με μοναδικό γνώμονα και κριτήριο την αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο, θυσιάζοντας όλα τα προσωπικά μας, γνωρίζοντας ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα έχει μεγάλο κόστος και πολύ κούραση».

Ο Δήμαρχος ανέβασε τους τόνους και τόνισε ότι «δεν κάνουμε εκπτώσεις στα δικά μας θέλω, δεν δημιουργούμε συνθήκες τις οποίες καθοδηγούν τρίτα συμφέροντα. Είμαστε καθαροί στις αποφάσεις μας. Δεν μας φτιάχνουν συνδυασμούς. Τον συνδυασμό μας τον φτιάχνουμε εμείς, δεν μας τον φτιάχνουν άλλοι. Και ούτε υποθηκεύουμε το μέλλον αυτού του τόπου, ούτε το μέλλον της Μακεδονίας. Δεν έχουμε στον συνδυασμό μας ανθρώπους, οι οποίοι υποθηκεύουν το μέλλον αυτό. Είμαστε ξεκάθαροι και θα αγωνιστούμε ξεκάθαρα. Όταν άλλοι τη μία φορά σηκώσανε τη σημαία της Μακεδονίας και την άλλη την ξεχάσανε, γιατί έπρεπε να κάνουν συνδυασμούς. Δεν θα ακολουθήσουμε την ίδια λογική. Αυτός ο τόπος θέλει Δήμαρχο ο οποίος θα είναι ξεκάθαρος και δυναμικός».

Και συνέχισε: «Θέλω να πω πράγματα γιατί πραγματικά μου έχουν βαραίνει την ψυχή και την καρδιά. Έχω δώσει τον εαυτό μου σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν την αξιοπρέπειά τους ψηλά, γιατί ξεβολεύτηκαν. Αυτούς θα τους ξεσκεπάσει ο κόσμος. Γι’ αυτούς θα μιλήσει η κοινωνία, την οποία ακούμε καθημερινά».

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στους συνεργάτες του: «Έχω άξιους συνεργάτες, τίμια παιδιά, που δούλεψαν πραγματικά σε αυτή την πενταετή μας προσπάθεια. Από το πρωί ως το βράδυ, δεν κουράστηκαν, δεν φυγοπόνησαν, μάτωσαν γι’ αυτή την προσπάθεια και συνεχίζουν να είναι δίπλα. Θα έρθει η ώρα να ξεσκεπαστούν πράγματα».

Και συνέχισε: «Από σήμερα έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια, μια ομάδα ανθρώπων που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Εμείς έχουμε ανθρώπους του μέλλοντος, όχι του παρελθόντος. Εμείς θα δημιουργήσουμε το καινούριο».

8 σχόλια:

  1. Είσαι ο Δήμαρχος της προσφοράς όχι της αρπαχτής, ενεργεί πάντα καλοπροαίρετα για το κοινό καλό των δημοτών και μόνο. Η ειλικρίνεια, η ευθύτητα, η υπευθυνότητα είναι τα προσόντα που σε χαλυβδώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε παραδεχομαι, αν και πιστευω στεναχωρησες πολλους και οτι θα μπορουσες να προσφερεις κι αλλα πολλα, παραμενεις η καλυτερη λυση για την Αλμωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΔΩΡΟΘΑΙΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να συγκρίνω ρε παιδιά; τα λείψανα του παρελθόντος με τον Μπίνο; μη τρελλαθούμε.Δήμαρχε γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΣΟΥ ΜΠΙΝΟ ΑΠΑΙΧΤΕ, ΒΓΑΛΕ ΑΠ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι Δημαρχαρα! Στειλτους στα λαγούμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δημαρχε η Αψαλος μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιους αψαλιωτες στεναχώρισες δημαρχε αλλά είμαστε μαζί σου

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News