Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Δημήτρης Μπίνος: «Η Κυριακή θα είναι ημέρα νίκης για την Αλμωπία της Καρδιάς μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Μήνυμα νίκης έστειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Μπίνος, κατά τον χαιρετισμό του στο party που διοργάνωσε ο συνδυασμός «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας».

Ο κ. Μπίνος τόνισε για άλλη μια φορά ότι ο συνδυασμός του είναι καθαρός όσον αφορά τα εθνικά ζητήματα. Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό το διάστημα έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους, η οποία οδήγησε τον συνδυασμό σε μία σημαντική άνοδο».

Τη βραδιά χρωμάτισαν μουσικά η Κική Παρτσανάκη (τραγούδι), ο Χρήστος Καρασάββας (μπουζούκι) και ο Ζώης Ζαφειρίου (πιάνο).

Δείτε το βίντεο:
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News