Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Διονύσης Σταμενίτης: Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε για εμάς! Για την πατρίδα και τους Έλληνες!

Μήνυμα Διονύση Σταμενίτη για τις Ευρωεκλογές

Την Πέμπτη από την Έδεσσα και τη Φλώρινα. Την Παρασκευή από την Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία έστειλε το μήνυμα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στις ευρωεκλογές της Κυριακής γράφουμε το πρώτο κεφάλαιο της μεγάλης πολιτικής αλλαγής.

Ενωμένοι, όλοι οι Έλληνες, προχωράμε μπροστά και διεκδικούμε την Ελλάδα που μας αξίζει.

Μια Ελλάδα δυνατή στην Ευρώπη. Μια Ελλάδα δυνατή για τους Έλληνες.

Αυτήν την Κυριακή ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και λέμε ένα μεγάλο όχι στα ψέμματα και στον λαϊκισμό, στη μιζέρια και τον διχασμό.

Λέμε όχι στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, που μας πλήγωσε όλους.

Αυτήν την Κυριακή ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία, γιατί έχει στο ευρωψηφοδέλτιο της ανθρώπους άξιους, ικανούς, μέσα από την κοινωνία που θα δουλέψουν για να πάμε την Ελλάδα ψηλά! Που θα εκπροσωπούν τα εθνικά μας συμφέροντα.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές ψηφίζουμε για εμάς. Για την πατρίδα και τους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News