Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Σημαντική προσφορά της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών στο Δημοτικό Σχολείο Όρμας (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Σε άλλη μία κοινωνική προσφορά προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, η οποία διέθεσε το ποσό των 3.000 ευρώ για εκπαιδευτικό υλικό στο Δημοτικό Σχολείο Όρμας.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος , τα Λουτρά πλέον είναι σε θέση να προχωράνε σε τέτοιες ενέργειες. Μαζί του ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου, ο Διευθυντής των Λουτρών κ. Γιάννης Μπίνας, το μέλος του Δ.Σ. Τραιαννού Μαρία και ο Πρόεδρος του χωριού κ. Χρήστος Μήνου.

Η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, μετά τη διάθεση 40.000 ευρώ στον τομέα της άρδευσης, σήμερα προχωρά και στην ενίσχυση σχολείων. Μετά από την Όρμα, σειρά θα έχει το Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου, όπου θα διατεθούν τέσσερις διαδραστικοί πίνακες.

Ο Διευθυντής του σχολείου, οι εκπαιδευτικοί, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές, ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο και τη Διοίκηση γι’ αυτή τη σημαντική προσφορά και για το γεγονός ότι είναι πάντα δίπλα στο σχολείο.

Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο, παρουσιάζοντάς του παραδοσιακούς χορούς και δίνοντας του επίσης ζωγραφιές, που δημιούργησαν με την εικόνα του σχολείου τους.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News