Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Αποτελείωσε τα κεράσια η χαλαζόπτωση στους Σαρακηνούς - Σε απόγνωση οι αγρότες

Ευχαριστούμε το Νίκο Τσολάκη για τις φωτογραφίες

Μεγάλες είναι οι ζημιές που υπέστησαν οι δενδρώδεις καλλιέργειες από χαλαζοπτώσεις στους Σαρακηνούς, από το χαλάζι.

Χθες το απόγευμα δεν γλίτωσαν και οι κερασιές στις καλλιέργειες των Σαρακηνών, καθώς η σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε σχεδόν ολοκληρωτικά τα δέντρα. Μέσα σε λίγα λεπτά οι αγρότες είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, μετά και τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.

Δυστυχώς, ούτε αυτή τη φορά το πολυδάπανο Σύστημα αντιχαλαζικής προστασίας του ΕΛΓΑ προστάτευσε τους παραγωγούς της περιοχής. Τώρα μόνη ελπίδα να αντιληφθεί ο Οργανισμός τη μεγάλη καταστροφή και να σταθεί με ουσιαστικό τρόπο αρωγός στους αγρότες.









7 σχόλια:

  1. μονο η σαρακηνοι ειναι ρε ολα τα χωρια ειναι ρε λουτρακι ορμα ολατα τα χωρια..γιατι λετε μονο για σαρακηνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όσα κεράσια έχετε όλοι μαζί τα μαζεύουν οι σαρακηνοί σε 3 μερες

      Διαγραφή
  2. Η ΟΡΜΑ ψηφίζει Ντορκα και πήρε για τα περισινά 0%,οι Σαρακινοί και οιΚορυφιώτες απο 50000 ευρουλάκια εως και πάνω απο 100000.Κ Ο Ρ Ο Ϊ Δ Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γλειψατε τα τετοια τους για λιγα ευρω εσεις τους γεμισατε σαλια για να γινετε ανθρωποι που οταν η ορμα εβγαζε ροδακινα και εφτιαχνε σπιτια εσεις μενατε σε καλυβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφου περνετε αποζημειωσεις αναλογος με το τι ψηφιζετε γιατι κλεγεστε ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο το επίπεδο όλων σας είναι κάτω από το μηδέν όλοι αγρότες είστε τη είναι αυτά που λέτε μυαλό ποτέ δεν θα βάλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχάς, οι Σαρακηνοί δεν αποζημιώνονται τα υπέρογκα ποσά που αναφέρθηκαν πιο πάνω, για κάποιο λόγο όλοι αυτό πιστεύουν. Αλλά, έχουν μονοκαλλιέργεια, 20 εργάτες καθημερινά, περιμένουν να βγάλουν τα χρήματα για όλο τον υπόλοιπο χρόνο σε έναν μόνο μήνα... Να κρίνουμε με ίσα μέτρα και σταθμά. Αν έχεις ζημιά 20000€ και αποζημιωθείς 5000€ δεν το λες και καλά.... Μακάρι να ήταν ο καιρός καλός, και από δουλειά δεν θα φοβόταν κανένας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News