Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Δημήτρης Μπίνος: Δημιουργία παιδικών χαρών σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Αλμωπίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε πολλές παιδικές χαρές σε ολόκληρο το Δήμο Αλμωπίας, γι’ αυτό προτείναμε μέσα από πρόγραμμα, τη χρηματοδότηση 600.000 ευρώ για την κατασκευή παιδικών χαρών σε όλα τα χωριά».

Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όπου πρόσφατα έγινε η συντήρηση του χώρου και ταυτόχρονα δημιουργήθηκε μία πανέμορφη και σύγχρονη παιδική χαρά.

Δείτε το βίντεο:
.

4 σχόλια:

  1. Ας δοθούν πρώτα σε νόμιμη λειτουργία οι υπάρχουσες και μετά πραγματοποιείστε τους στόχους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποτέ ενας ζηλιάρης δεν συγχωρεί την αξία ενός αλλου

      Διαγραφή
  2. Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια που χρειάζεται παιδικη χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδικη χαρα στη Χρυσα και βγαινεις ξανα κ.Δημαρχε!!
    Εκ των μαμαδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News