Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ελπίδα για την Κωνσταντία

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη σύνθεση του ψηφοδελτίου μας για την Τοπική Κοινότητα Κωνσταντίας, με σύνθημά μας «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ»:

13 σχόλια:

  1. Μπραβο δυνατή ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...εχεις δίκαιο, εγω φαντάζομαι νάρχετε και η ΝΑΣΑ εδώ για πειράματα

      Διαγραφή
  3. Αν εσείς είστε ελπίδα τότε κλαφτα Χαράλαμπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΗ Ο ΠΑΡΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ,,,,,,,ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ λεβέντη μάθε να γράφεις ελληνικά και μετά σχολίαζε...... Ξέρεις μήπως τί σημαίνει η λέξη χωριάτες και χωριατίλα που έπαιζε δυνατά εδώ και κάνα δύο χρόνια??????

      Διαγραφή
  5. Μάλλον φοβάσαι φίλε μου... τρέμεις....σε καταλαβαίνω...έχεις χάσει την ψυχραιμία σου γιατί τελειώνουν οι μισθοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολοι ανωνυμοι, πετατε την χολη διακριτικα, ναι βρε αλλαγη στην κωνσταντια τωρα κ ο γιωργος πιστευω οτι θα ειναι ο καλυτερος προεδρος ολων των εποχων, αυτα απο καποιον που δεν βιωνει την καθημερινοτητα εκει κ τα μικροσυμεροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πασχαλιδης αφιλοκερδώς έκανε πράγματα και έργα για το χωριό όταν ο δήμαρχος και ο πρόεδρος κοιτούσαν και ξυνοντουσαν. Τα προσωπικά συμφέροντα βέβαια είναι πάνω από την ευγνωμοσύνη οπότε μάλλον πολυτέλεια τους είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δυστυχώς στο χωριό μας υπάρχουν θανάσιμες έχθρες από παλιά.Καιρός είναι να αλλάξουμε λίγο.Το να κοιτάμε το παρελθόν δεν βοηθάει.Ας βρούμε τρόπο να αξιοποιήσουμε τους καλύτερους.Υπάρχουν νέοι που δεν αξίζουν και νέοι που δεν αξίζουν.Και υπάρχουν και έμπειροι που αξιζουν και όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δοκιμαστε με τον πασχαλιδη νεος ανθρωπος ειναι με όνειρα για το χωριο του,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασχαλιδου και μόνο Πασχαλιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News