Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Δ. Μπίνος για Σ. Σωτηριάδη και Κ. Ζαχαριάδη: «Δεν έχασα τίποτα, γνωρίζαμε την ποιότητα και την προοπτική τους»

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε απαράδεκτο τον κ. Χατζηδημητρίου, που πήρε στον συνδυασμό του ανθρώπους οι οποίοι κινήθηκαν με καιροσκοπισμό και κρατάνε ακόμα τις θέσεις τους

Στον Σίμο Σωτηριάδη και τον Κώστα Ζαχαριάδη αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, κατά τη διάρκεια του debate των υποψηφίων Δημάρχων Αλμωπίας. Δύο Δημοτικούς Συμβούλους που μεταπήδησαν από το συνδυασμό του στο συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου, χωρίς να παραιτηθούν μάλιστα από τις θέσεις τους.

Ο κ. Μπίνος τόνισε ότι συνεχίζουν να είναι συνεργάτες του καθώς δεν έχουν παραιτηθεί μέχρι σήμερα και αναρωτήθηκε γιατί δεν το κάνουν. Επίσης, αναφερόμενος στον Σίμο Σωτηριάδη, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι «στις δικές μου πλάτες σηκώθηκε και παρέμεινε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου».

Παράλληλα, ο Δήμαρχος χαρακτήρισε απαράδεκτο τον κ. Χατζηδημητρίου, που πήρε στον συνδυασμό του ανθρώπους οι οποίοι κινήθηκαν με καιροσκοπισμό και κρατάνε ακόμα τις θέσεις τους.

Και πρόσθεσε ο Δήμαρχος: «Και εγώ δεν έχασα τίποτα, γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτές οι αποχωρήσεις ήταν προδιαγεγραμμένες. Γνωρίζαμε πολύ καλά και την ποιότητα και την προοπτική τους».

14 σχόλια:

  1. Λες δήμαρχε
    «Γνωρίζαμε πολύ καλά και την ποιότητα και την προοπτική τους»
    ... και γιατί τους πήρες μαζί σου το 2014;
    να σου απαντήσω εγώ... για να βγεις..
    σιγά μην το ανεβάσεις.... βαφειαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε και τωρα που τ ανεβασε; μπορεις μπορεις να πας να .....

      Διαγραφή
    2. 8:26 Παιδεία! Εντυπωσιάζομαι... Κρίμα να μην σε ξέρω, να έρθω να σου σφίξω το χέρι ...
      Σφουγγοκωλάριε, μην ξεχάσεις να το πεις στο αφεντικό σου. Θα σου δώσει μπόνους

      Διαγραφή
    3. παιδεια αγαπητε ειναι να δαγκας το χερι που σε ταιζι, παιδεια για εσας τα παρασυτα της κοινωνιας ειναι να πηδατε απ τον εναν συνδιασμο στον αλλον αναλογα με το συμφερον σας, εχετε απαξιωθει πληρως και θα το δητε στην καλπη, ειστε για φτυσιμο

      Διαγραφή
    4. δηλαδή εσυ 4.56 απ οτι κατάλαβα εισαι με το μέρος των αποστατών, αλλο κουμάσι κ εσύ, σίγουρα εχεις και κοιλιά; καλοφαγωμένο σε βλέπω.

      Διαγραφή
    5. 11:20 και 7:40. Ο Σωτηριάδης δεν φέρθηκε αντρίκια, δεν είμαι με το μέρος του. Με κανενός το μέρος δεν είμαι. Άπλα λέω ότι έτσι ήταν πάντα κάποιοι, και ο δήμαρχος το ήξερε πριν 5 χρόνια που τους πήρε στην ομάδα του. Τώρα ξαφνικά ανακάλυψε την Αμερική; Τότε τους χρειαζόταν για να κερδίσει τις εκλογές.
      Σε ένα χωρίο (μεγάλο) ζούμε, λίγο - πολύ όλοι ξέρουμε τους καλοταϊσμένους. Οι εκλογές είναι σε 6 μέρες, Όλοι οι συνδυασμοί έχουν καθαρά παιδιά και κορίτσια. Διαλέξτε τους... Αν έχουμε τίμιους συμβούλους και ο φούφουτος να γίνει δήμαρχος θα πάει καλά η περιοχή. Όποιος και να αναλάβει θα πρέπει να ψάξει συνεργασίες 51% δεν θα πάρει κανείς από την πρώτη Κυριακή.
      Σε άσχημους χαρακτηρισμούς δεν θα υποκύψω, παράσιτο δεν είμαι και κοιλιά δεν έχω

      Διαγραφή
  2. Δήμαρχε αφού τους γνώριζες γιατί τους πήρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΝΕ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ

      Διαγραφή
    2. Μόνος σου έδωσες την απάντηση χωρίσανε. Ο Σωτηριάδης και ο άλλος γιατί δεν παραιτούνται από τις θέσεις τους

      Διαγραφή
  3. Και γιατί τους κρατούσες και δεν τους έστειλες από που ήρθαν;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πως γίνετε όλοι η δάσκαλοι να βγαίνουν έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο Μπινός και ο Χατζηδημητρίου τα ίδια σκατα είναι και ο Σίμος όπου βλέπει συμφέροντα πηγαίνει εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χορτάσαμε από "παραμόρφωμενους" καιρός για λαϊκά τίμια παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερεις ποσα λαικα παιδια ανδρωθηκαν με το ΠΑΣΟΚ; και μετα γιναν οι μεγαλυτεροι κλεφταραδες της χωρας;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News