Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Εισαγγελικό αίτημα για άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis

Ταυτόχρονα, η έρευνα συνεχίζεται για πέντε πολιτικά πρόσωπα

Το δρόμο για τη Βουλή παίρνει σκέλος της δικογραφίας για την υπόθεση της Novartis με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο.

Οι εισαγγελείς κατά της διαφθοράς μετά από πολύμηνη έρευνα ζητούν την άρση ασυλίας για τον πρώην υπουργό, προκειμένου να τον καλέσουν σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της δωροδοκίας.

Στο αρχείο πηγαίνει η υπόθεση το σκέλος της υπόθεσης για τους Παναγιώτη Πικραμμένο, Γιώργο Κουτρουμάνη, Ευάγγελο Βενιζέλο και Ανδρέα Λυκουρέντζο, με την επιφύλαξη ότι μπορεί να υπάρξουν στοιχεία στο μέλλον.

Ταυτόχρονα, η έρευνα συνεχίζεται για πέντε πολιτικά πρόσωπα. Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους πρώην υπουργούς Γιάννη Στουρνάρα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποσταλούν κλήσεις και σε περισσότερα από 20 μη πολιτικά πρόσωπα, μέλη επιτροπών και στελέχη διαφημιστικής εταιρίας, οι οποίοι αναμένεται να κληθούν ως ύποπτοι για δωροδοκία και ξέπλυμα χρήματος κατά περίσταση.

5 σχόλια:

  1. μπραβο Σιφακη και Τζακρη ετσι εναν εναν απ τους πασοκους στη σεντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
  2. "Ταυτόχρονα, η έρευνα συνεχίζεται για πέντε πολιτικά πρόσωπα. Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους πρώην υπουργούς Γιάννη Στουρνάρα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά."
    Άριστοι λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λοβέρδος;
    Ο κολλητός του Άδώνιδος που παίζουνε μαζί τένις;
    Όχι ρε!
    Σίγουρα σκευωρία των μαδούρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αλλά το κότερο στην Αίγινα το οδηγούσε ο Φλαμπουράρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News