Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Δημήτρης Γιάννου: «Εμείς θα είμαστε και οι επόμενοι νικητές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου

Με την παρουσία πλήθους φίλων της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Έδεσσα – Βεγορίτιδα», που πλημμύρισαν τον πεζόδρομο της Έδεσσας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Γιάννου, αναφέρθηκε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των στελεχών της παράταξης και το έργο που έχει επιτελεστεί.

Ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε:

«Θέλω να πω με όλη τη δύναμη της φωνής μου, πως είμαστε μία ομάδα που δουλεύει χωρίς σταματημό. Μία ομάδα που δουλεύει για το κοινό συμφέρον, για το καλό του Δήμου Έδεσσας.

Και ξέρετε… ομάδα που δουλεύει είναι ομάδα που νικάει!»,

για να συνεχίσει αναφερόμενος στα στελέχη που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο λέγοντας:

«Πάνω απ’ όλα είμαστε μία ομάδα με ποιοτικά χαρακτηριστικά που δικαιώνουν την επιλογή σας!

Από τη μία πλευρά έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη με μεγάλη προσφορά και ισχυρή παρουσία στα δρώμενα του Δήμου Έδεσσας και από την άλλη νέοι άνθρωποι που αρχίζουν τώρα το ταξίδι τους στα κοινά, παρακινούμενοι από την αγάπη τους για τον τόπο.

Η σύνθεση παλιών και νέων στελεχών είναι αυτή που μας διαφοροποιεί και που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας: αφενός το βάθος και την ιστορία και αφετέρου τη μεγάλη δυναμική αυτής της μεγάλης Δημοτικής Παράταξης, που είναι μία μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο έχει πραγματοποιηθεί από τη Δημοτική Αρχή αναφερόμενος σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης και με έμφαση στα μεγάλα επιτεύγματα με τις εντάξεις σημαντικών έργων.

Τέτοια είναι η ενοποίηση του τουριστικού με το εμπορικό κέντρο της Έδεσσας και τη διαμόρφωση του χώρου του σημερινού γηπέδου, η κατασκευή νέου γηπέδου και σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου στις παρυφές της πόλης, η μεγάλη δουλειά που γίνεται στον τουρισμό, αλλά και το Κανναβουργείο που θα γίνει συνεδριακό κέντρο και επισκέψιμος χώρος, το αεροδρόμιο της Παναγίτσας που αναβαθμίζεται σημαντικά και οι επισκέψιμοι χώροι σε Μύλους και Βαρόσι.

Η αναφορά του στον πολιτισμό περιλάμβανε την αναβίωση των Ανθεστηρίων, το Εαρινό Φεστιβάλ με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την καταπληκτική Φιλαρμονική μας, ενώ για τον αθλητισμό, εκτός από το νέο γήπεδο, ανέφερε την αναβάθμιση που έχει γίνει στο ΔΑΚ και το Κολυμβητήριο.

Στον τομέα της ύδρευσης και της αποχέτευσης αναφέρθηκε στις τεράστιες επιτυχίες ένταξης πολλών και σημαντικών νέων έργων της ΔΕΥΑ, ενώ στον αγροτικό τομέα αναφέρθηκε σε φράγματα, λιμνοδεξαμενές και αρδευτικά.

Η αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων με LED είναι ένα σημαντικό έργο που αποτελεί και πρωτοπορία του Δήμου Έδεσσας, ο οποίος καινοτομεί και έχει βραβευτεί για πέντε σημαντικά έργα και δράσεις.

Το σύνθημα του Δημήτρη Γιάννου και των συνεργατών του είναι συνεχίΖΟΥΜΕ μαζί… .




2 σχόλια:

  1. νικητής θα είναι ,λίγο ποιοτικότερους συνεργάτες όμως.Η Εδεσσα ανταγωνίζεται σύγχρονες Ευρωπαικές Πόλεις στον Τουρισμό.Λίγο πιο ψηλά λίγο πιο καλα.Καλή επιτυχία στο Γιάννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τακη και παλι πρωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News