Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Συμμετοχή του Φ.Ο.Α. σε αγώνα στίβου

Ανακοίνωση

Την Κυριακή 14 Απριλίου στην Νάουσα διεξήχθη ο 1ος αγώνας του διασυλλογικού πρωταθλήματος ( δρομικό τέτραθλο) για τις ηλικίες κάτω των 14 χρόνων.

Ο Φ.Ο. Αριδαίας επέστρεψε μετά από καιρό στην διοργάνωση αυτή έχοντας μάλιστα πολυπληθή ομάδα 10 παιδιών. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα 60 μ., στο άλμα εις μήκος, στο VORTEX (κάτι σαν μπαλάκι) και στα 1200μ αντοχής.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κυριάρχησε το αγωνιστικό πνεύμα, η ευγενής άμιλλα και τα χαμόγελα με τα παιδιά να ενθαρρύνουν και να χειροκροτούν τους συναθλητες τους με κάθε ευκαιρία.

Με την σειρά κατάταξης αγωνίστηκαν:

Παντη Ελεάνα - 14 στο σύνολο 51 κοριτσιών
Γεσιου Σοφία - 5η στα 60 μ.
Πλέσκα Μαρία
Σιάλη Δανάη
Πέικου Εριφύλλη
Πλέσκα Αλίκη
Καρπούζη Μαριάννα
Σοφιανίδου Μαρία
Κώτσου Ραφαηλια
Ξανθάς Χρήστος

Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, Καλή συνέχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News