Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Δήμος Έδεσσας: Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Γιάννης Σόντρας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΕΝ ΕΡΓΩ»

Συμπολίτες και συμπολίτισσες.

Η παράταξή μας, στην πολύχρονη αυτοδιοικητική της διαδρομή, στάθηκε πάντα στο ύψος των περιστάσεων με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια.

Υπερασπιζόμενοι αυτές τις αρχές και έντονα προβληματισμένοι από την τρέχουσα κοινωνικοπολιτική συγκυρία, σας ενημερώνουμε ότι με ομόφωνη απόφασή μας, θα απέχουμε από τις επικείμενες εκλογές, αρνούμενοι να νομιμοποιήσουμε με τη συμμετοχή μας, την καιροσκοπική περιδίνηση προσώπων και συνδυασμών στην εκλογική διαδικασία.

Η απόφασή μας αυτή, που αποτελεί πράξη ευθύνης για τον τόπο και σεβασμού στην ιστορία της Παράταξης, προσδοκούμε να δημιουργήσει τις αναγκαίες συνθήκες ζύμωσης και προβληματισμού στην κοινωνία, για το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα.

Τέλος, όντας ενεργοί πολίτες, είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιούμε για το μέλλον του τόπου και να αγωνιζόμαστε με την ίδια αγάπη και διάθεση, για την πρόοδο και την ευημερία του.

Ο επικεφαλής της Παράταξης
ΣΟΝΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

2 σχόλια:

  1. Κοίταξε να δεις, πως διαβάζοντας τις αρνητικές δηλώσεις πολιτικού για τη συμμετοχή του σε εκλογική διαδικασία, μαθαίνεις καινούργιο λεξιλόγιο, όπως του τέως δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Σόντρα "εκλογική περιδίνηση προσώπων"
    Γιάννη δε γίνεσαι λίγο πιο σαφής για να μπορέσει να καταλάβει και η μάνα μου τι λες που δεν έχει λεξικό.
    Πάντως παρά την άκρως καθαρεύουσα, μάλλον δεν κατεβαίνεις υποψήφιος. Μπράβο καλά κάνεις. ΥΓ φίλος σου από Έδεσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News