Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Δήμος Σκύδρας: Παρουσιάζει πρόγραμμα και υποψήφιους η Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε την πρόσκληση:

6 σχόλια:

  1. ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΞ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΡΆΒΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο είναι το σημαντικότερο έργο που έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρει κανείς να απαντήσει στον κύριο; Αναφέρεται ένα σημαντικό έργο της θητείας της , που να κάνει τη διαφορά....ποιό θα λέγατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις 20 Απριλίου 7 και 30 στο πνευματικό Κέντρο Σκύδρας Μπορείτε να έρθετε να ακούσετε τα έργα της δημάρχου μας και το πρόγραμμα της για την επόμενη τετραετία με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή. Ωριστε να την ακούσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΤΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .... ΔΥΝΕΧΙΣΕ ΔΗΜΑΡΧΗΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ . ΘΑ ΒΓΕΘΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΜΑΣΘΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News