Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ο Χρήστος Χουρσόγλου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι εκ νέου ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χρήστος Χουρσόγλου. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Χουρσόγλου για τη συνεργασία και όσον αφορά στις αρμοδιότητές του ως Αντιδήμαρχος, ανέφερε πως έχουν δρομολογηθεί σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν στα σχολεία του Δήμου μας και έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Ο κ. Χουρσόγλου από την πλευρά του ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο, όσο και τους πολίτες, οι οποίοι από το 1998 τον τιμούν ανελλιπώς με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους και τόνισε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τον τόπο μας. Επίσης, αναφερόμενος στον Δήμαρχο, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο έντιμο και αξιοπρεπή, ο οποίος μπορεί να σταθεί δυναμικά στα πλαίσιο συνεργασίας που απαιτείται, ιδιαίτερα με το νέο νόμο της αυτοδιοίκησης.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News