Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Τα άκουσε ο Καρανίκας στη Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία - Καβγάδισε με πολίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Καρανίκας βρισκόταν με φίλους του σε καφέ της οδού Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη

Καβγάς του Νίκου Καρανίκα με πολίτες στη Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία και την επίμαχη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, καθόταν σε καφέ και όταν τον αναγνώρισαν πολίτες ξεκίνησε μια έντονη κουβέντα για την Συμφωνία των Πρεσπών και κατέληξε να ζητά την παρέμβαση αστυνομικού.

Ο Νίκος Καρανίκας βρισκόταν με φίλους του σε καφέ της οδού Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα προς τον ίδιο για τη Συμφωνία των Πρεσπών κάνοντας λόγο για ξεπούλημα της Μακεδονίας.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως-όπως τις ψήφους και ψηφίσατε αυτή την προδοσία. Είστε προδότες. Εμείς είμαστε οι Μακεδόνες», του είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα που στεκόταν απέναντι του, ενώ ο Νίκος Καρανίκας άρχισε να υπερασπίζεται την Συμφωνία αναφέροντας «Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία....», για να του απαντήσει η γυναίκα «Εμείς τί είμαστε Νότια;» Τότε ο κ.Καρανίκας υποστήριξε ότι η Συμφωνία «λέει ότι είναι σλάβοι οι Σκοπιανοί».

«Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα;» ρώτησε ξανά η γυναίκα, πριν παρέμβει και δεύτερος πολίτης ο οποίος απευθυνόμενος στον Νίκο Καρανίκα, του είπε ότι «δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία».

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σηκώθηκε από τη θέση του έντονα εκνευρισμένος όταν κατάλαβε ότι ο πολίτης κατέγραφε με το κινητό του τον καβγά και ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει και να έρθει αστυνομικός, με τον πολίτη να του αναφέρει ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο και είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Κάπου εκεί έληξε και η καταγραφή στο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News