Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ο Γιάννης Ρώσσης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι εν νέου ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Ρώσσης. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου.

Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια, ως μέλος της Διοίκησης και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Όπως είπε, έγιναν πολλά όλα αυτά τα χρόνια στον αγροτικό τομέα.

Ο κ. Ρώσσης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το σημαντικό έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής θα πρέπει να συνεχιστεί και τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τόνισε ότι ο ίδιος θέλει από τον Δήμαρχο να είναι έξυπνος και να παίρνει γρήγορες και σωστές αποφάσεις και όπως σημείωσε αυτό το βλέπει στο πρόσωπο του Δημήτρη Μπίνου. 





1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News