Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Συνεχίζει με ήθος, συνέπεια και εντιμότητα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος

Συζήτηση με πολίτες στη Φούστανη

Κλίμα νίκης διαμορφώνει καθημερινά ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος με σταθερά βήματα παρουσιάζει μία ανοδική πορεία στη διαδικασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου.

Στόχος η επανεκλογή και η συνέχιση του σημαντικού έργου που έγινε όλα αυτά τα χρόνια. Το έργο μιας Δημοτικής Αρχής, που μέσα από τη συνολικής της παρουσία, ακόμα και μέσα από τα λάθη της, απέδειξε ότι δεν είναι αδιάφορη απέναντι στα προβλήματα. Και με έναν Δήμαρχο, που στάθηκε δυνατός απέναντι σε προσωπικές λογικές.

Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές και λίγες μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων, ο Δήμαρχος συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους πολίτες, σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και να πορεύεται όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια, με ήθος, συνέπεια και εντιμότητα.

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι κακή επιλογή ο Μπίνος.Αρκεί να αποφύγουν τα στελέχη του τις υπερβολες και τις ακραίες θέσεις σε όλα τα ζητήματα.ο Δημήτρης ότι γνώμη κι αν έχει κάποιος είναι ταπεινός άνθρωπος και επιζητεί το καλύτερο.Θα θέλαμε κι εμείς οι άνθρωποι της κεντροαριστεράς να μας προσεγγίσει.Καλό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτέλους εβαλες τετάρτη, πάτα γκάζι και βάλε πέμπτη, κάποιοι πέφτουν σε γκάφες, εχεις πολλες πιθανότητες πλέον για δευτερη τετρετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News