Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Η Δέσποινα Γάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΑΚΗ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι η κ. Δέσποινα Γάκη. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου.

Ο Δήμαρχος την καλωσόρισε στην ομάδα και έκανε λόγο για έναν άνθρωπο δραστήριο, που θα συμβάλει στην όλη προσπάθεια. Η κ. Γάκη από την πλευρά της, τόνισε ότι κίνητρο για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο, είναι η αγάπη για τον τόπο και η διάθεση για προσφορά.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας έγινε από την ακριτική Λαγκαδιά, τόπο καταγωγής της κ. Γάκη, όπου ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι ήδη έχει αναλάβει ο εργολάβος το έργο της συντήρησης του Δημοτικού Σχολείου του χωριού και σύντομα θα παραδοθεί με μία πολύ διαφορετική εικόνα σε σχέση με σήμερα.

4 σχόλια:

  1. απ της καλύτερες υποψηφιότητες, για κάποιους......κλάμαααααα, μπραβο Δεσποινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς γνωρίζει τα προβλήματα του χωριού της ζώντας στην Αριδαία και μη ξεχνάμε τη παιδική χαρά μετά το σχολειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιασου Δεσπω, θαθελα πολυ καποιες μουμιες να της φερεις αυπνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου εύχομαι τα καλύτερα,καλο αγώνα καλη δύναμη κοπελιά!!!
    Ένας αναγνώστης του aridaia news από Ντουμπάι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News