Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Μήνυμα νίκης από τον Γρηγόρη Στάμκο: «Συνεχίζουμε για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας»

Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε για το παρόν και το μέλλον του δήμου μας

Με μία δυναμική και συγκινητική ομιλία ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος παρουσίασε τις θέσεις και τους υποψηφίους του συνδυασμού “Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε” στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Πέλλα στα Γιαννιτσά. Ο κ. Στάμκος δεσμεύθηκε ότι ο δήμος Πέλλας θα μείνει πρότυπο νοικοκυρεμένου δήμου.

«Ματώσαμε, αλλά το κάναμε. Ο δήμος Πέλλας καταγράφει πρωτιές στην αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και στις εντάξεις έργων. Φέρνει λεφτά στον τόπο αντί να σκορπίζει». Παράλληλα, αναφέρθηκε στο έργο ανάπλασης της πόλης των Γιαννιτσών προϋπολογισμού 3,8 εκατ. ευρώ που “θα μεταμορφώσει την πόλη και θα δώσει άλλη πνοή στο εμπορικό κέντρο” και απέδωσε τα εύσημα στους ανθρώπους του δήμου για την ουσιαστική δουλειά και την αφοσίωσή τους.

Η Μακεδονία είναι ελληνική!», είπε και απέσπασε θύελλα χειροκροτημάτων. «Σε κάθε συγκέντρωσή μας, με οποιαδήποτε αφορμή πρέπει να στέλνουμε το μήνυμα. Ο κ. Στάμκος χαρακτήρισε για ακόμα μία φορά «ανεπιθύμητους» τους εμπνευστές της Συμφωνίας των Πρεσπών και έκανε έκκληση στην κυβέρνηση να αξιοποιήσει τις παραβιάσεις της, ώστε να καταγγελθεί και να ακυρωθεί στην πράξη. «Κάνατε μεγάλο λάθος! Μην κρυφτείτε πίσω από την κύρωσή της από την Ελληνική Βουλή! Μη μας δηλητηριάζετε, μη μας χωρίζετε ως κοινωνία, μη μας οδηγείτε στα άκρα! Η Μακεδονία είναι Ελληνική! Χωνέψτε το!», είπε χαρακτηριστικά. 


























































6 σχόλια:

  1. Στάμκο 8 χρόνια, δεν έχεις παρουσίασει ούτε ένα έργο ανάπτυξης στο δήμο ή σε χώριο. Δεν αξίζεις άλλη τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο λαός αποφασίζει μεγάλε, και μάλλον τον βλέπω πάλι καβάλα στ άλογο

      Διαγραφή
  2. απ τους ποιο πετυχημενους Δημαρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ, ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά όλοι οι δεξιοί ακολουθούν το ίδιο μονοπάτι. Για το ανύπαρκτο έργο τους κουβέντα, αλλά Η Μακεδονία είναι Ελληνική (λες και δεν το ξέρουμε). Αυτό άλλωστε το κατάφερε ο Τσίπρας, να κατοχυρώσει την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας από τη Βόρεια Μακεδονία, την οποία δεν τη θεωρούμε Ελλάδα. Κατά τ΄άλλα ο Στάμκος θα είναι ξανά Δήμαρχος Πέλλας εξαιτίας του Θ. Θοδωρίδη, που ανέκοψε τη δυναμική του Καστερίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν θεωρείς επιτυχία του Τσίπρα τη συμφωνία των Πρεσπών, λογικό είναι να θεωρείς ανύπαρκτο το έργο των δεξιών!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News