Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ο Στέφανος Αβραμίκας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι εν νέου ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Στέφανος Αβραμίκας. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου.

Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε τον κ. Αβραμίκα για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε ότι ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Αντιδήμαρχος τίμησε την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Έκανε λόγο για έναν άνθρωπο εργατικό και ακούραστο, που είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Ο κ. Αβραμίκας από την πλευρά του έκανε την εξής δήλωση:

«Οι συμπολίτες μας με γνώρισαν μέσα από τη θητεία μου είτε ως Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας, είτε ως Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να υλοποιήσω όσα μου ανέθεσε ο Δήμαρχος και διαχειριζόμενος όλα τα μέσα και το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει ο Δήμος μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Προϊστάμενο του Εργοταξίου Γιώργο Ιατρίδη και όλους τους εργαζόμενους, για την εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ και όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, για τη συνεργασία. Επίσης, ευχαριστώ την οικογένειά μου, που είναι δίπλα μου στον καθημερινό μου αγώνα. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας, που έδειξε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και μου ανέθεσε σημαντικές αρμοδιότητες από την πρώτη στιγμή. Είναι ένας άνθρωπος δίκαιος και ξεκάθαρος και θεωρώ πως οι πολίτες θα εκτιμήσουν την προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Θέτω λοιπόν ξανά τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μας και τους καλώ αν με θεωρούν χρήσιμο να συμβάλλουν στην επανεκλογή μου. Συνεχίζουμε δυνατά, καθαρά, τίμια και έχοντας πάντα στο μυαλό μας, ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη επιτυχια Στεφανε σταθηκες αξιος των προσδοκιών όλων των πολιτών και όλων όσων αντιπροσώπευεις.Εσυ και ο Γεωργιου αξίζετε πολλά και έχετε πολλά ακόμα να δώσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στέφανε είσαι ο μεγάλος μου Αδερφος και νιώθω πολύ περήφανος για εσένα !προχωρα είμαι σίγουρος για την νίκη σου! Στάθηκες αντάξιος των προσδοκιών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιος απ τα ποιο πετυχημένα στελέχη του Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά έχει ρίξει πολλή δουλεια. Η αλήθεια να λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τη στιγμή που μπήκε ο Αβραμίκας στο εργοτάξιο κατάφερε να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα. Αντίθετα από τον Μπάτση που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να δημιουργήσει τον δικό του στρατό μέσα από προσωπική πολιτική και αποκλείοντας όσους προέδρους δεν ήταν της αρεσκείας του. Ο Στέφανος αθόρυβα και καθαρά δούλεψε για το σύνολο και όχι για την πάρτη του γιατί το γνωρίζω προσωπικά. Τα κίνητρα του Μπάτση φανερώθηκαν από την στιγμή που ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει για δήμαρχος (εδώ γελάνε) κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε και του χάρισε την απόλαυση της εξουσίας και της καρέκλας που τόσο πολύ αγαπά. Φίλε Στέφανε όλα αυτά τα αισθάνομαι και γι αυτό τα γράφω. Μαζί σου και τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
    Σ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ. Δ μ εντυπωσιάζεις με τις διαπιστώσεις σου και με τις συγκρίσεις σου. Αντικειμενικο σε βρισκω. Χα χα

      Διαγραφή
  7. Πολύ καλός και φιλόζωος.Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News