Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Αποθεώθηκε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου: «Πάμε δυνατά για νίκη από την πρώτη Κυριακή»

Δείτε το βίντεο

Μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή, έστειλε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, από το κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας που «βούλιαξε» από κόσμο.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους πολίτες, που από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασαν» με την αγάπη και την εμπιστοσύνη την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και ανακοίνωσε τους υποψήφιους του συνδυασμού της "Συμμαχία για τον Δήμο Σκύδρας".

Η κ. Ιγνατιάδου τόνισε ότι «σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας και την πρόοδο των συμπολιτών μας. Για να επιβεβαιώσουμε και να συνεχίσουμε μια σχέση που στηρίζεται στην ειλικρίνεια, στην τιμιότητα, στην εμπιστοσύνη, στην αμοιβαιότητα».

Και πρόσθεσε: «Δεν βρισκόμαστε στην αρχή, ούτε όμως και στο τέλος. Συνεχίζουμε δυναμικά με τη δική σας στήριξη, για έναν καλύτερο, ισχυρότερο και δυναμικότερο Δήμο Σκύδρας».

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου: .








ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

3 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΟΙ ΚΟΚΟΜΗΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΠ .... ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥΣ... ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΜΑΣΘΑΙ ΜΑΧΙ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΕΝΑς ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΗΓΟς ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΞΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΣΑΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ το πιο καλο ειναι οτι ακουει αφουγκραζετε αξιοποιει αγωνιζεται γιαυτο θα ειμαστε παντα μαζι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς βγήκατε από τώρα ρε παιδιά. Να μην κάνουμε εκλογές αν είναι έτσι ποιός ο λόγος.ενα πράγμα να θυμάστε ο κόσμος κρίνει γι'αυτό αφηστε τα πολλά λογια γιατί σας βλέπω στον πάτο. Από λόγια χορτάσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News