Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Ευχαριστήριο του Χρήστου Μπίνου

Ευχαριστήριο

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, όπου παρουσιάσαμε το βιβλίο μου «Στον ίσκιο του Καϊμακτσαλάν», νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν σε αυτήν.

Ευχαριστώ το Δήμο και την αρμόδια Δημοτική Επιχείρηση για την παραχώρηση του χώρου. Ευχαριστώ τους ομιλιτές κ.κ. Κ. Γκιουλέκα, Γ. Τάτσιο, Κ Χολέβα. Ευχαριστώ τον εκδότη και συντονιστή της παρουσίασης Σάββα Καλεντερίδη. Ευχαριστώ τον Μ. Κεφαλογιάννη για τη νοερή του παρουσία με την υπέροχη επιστολή-εισήγηση που μας έδωσε.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μου. Η παρουσία σας, εκτός του ότι «γέμισε» ασφυκτικά το αμφιθέατρο, μου έδωσε μήνυμα αισιοδοξίας ότι κρατάμε ζωντανές τις μνήμες των «ριζών» μας και ότι μπορούμε να τις παραδώσουμε ακέραιες στις νέες γενιές.

Σας ευχαριστώ και πάλι!
Καλό Πάσχα!
Χρήστος Μπίνος

5 σχόλια:

  1. Το βιβλίο που μπορούμε να το βρούμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το βιβλιο Τακη το διαβασα, μπραβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητηρια στο συγγραφέα. Το χρειαζότζν ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ιστορικο βιβλια που μιλα για την ιστορια της Αλμωπιας. μπραβο κύριε Τάκη. Τελειωνω το διαβασμα. θα επανελθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΕΙΣ ΕΥΑΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ. ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News