Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ανήλικοι τρομοκρατούν γειτονιά στην Αριδαία - Στόχος τους μια άπορη γυναίκα

Καταγγελία αναγνώστριας

Ειμαστε κατοικοι στην οδο Σκρα, στην Αριδαια. Εδώ και πολύ καιρο στην γειτονια μας εξελισσοντε σκηνες ασχημες.

Μια ομαδα ανηλικων αγοριων πεταει πετρες, βριζει, φωναζει και κανει ασεμνες χειρονομιες κάθε βραδυ. Στοχος είναι μια απορη γυναικα με όλα τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της. Εξω από το σπιτι της γινεται πετροπόλεμος. Πολλες φορες σπασαν τζαμια απο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Κινδυνευουν οι περιουσιες μας.

Ειμαστε ένα τετραγωνο μακρια από το αστυνομικο τμημα, εχουν γινει πολλες κλησεις στο 100 αλλα μεχρι να ερθουν εχουν εξαφανιστεί οι ταραξιες. Ξερουμε ότι είναι γνωστοι αυτοι οι 15 χρονοι αλλα για καποιος λογους μενουν ανεμπόδιστοι και κανουν το παιχνιδι τους κάθε βραδυ.

Και σας ρωτάμε αν αυτά τα παιδια στα 15χρονια τους λιθοβολούνε μια γυναικα όταν γινουν 20 χρονων, τι θα γινει; Θα βιαζουνε, θα κλέβουνε, θα καταστρέφουνε και εμεις θα λεμε ξεραμε αλλα... επειδή ηταν παιδι γνωστου σιωπούσαμε. Η σιωπη φερνει το εγκλημα.

Ειμαστε γονεις και ξερουμε ότι όταν το παιδι μας εχει παραμβατικη συμπεριφορα πρεπει να παρεμβαίνουμε. Μιληστε στα παιδια σας πριν γινει κανενα κακο.

Ελπιζουμε αυτή η ιστορια να τελειωσει...

Αναγνώστρια

30 σχόλια:

  1. Εύλογο το ερώτημά σας, αλλα νομίζω οτι με τα σημερινα πρότυπα στην χώρα μας γνωρίζουμε ολοι μας πολύ καλα τι θα γινουν τα παιδια αυτα οταν γινουν 20. Κυβέρνηση θα γινουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολη υποστηριξη για την κυρια...,κριμα προκαλει ολη την γειτονια με την βρωμια της κουβαλαει οτι σκουπιδι υπαρχει,προχθες το βραδυ επιστρεφαμε στο σπιτι με το παιδι μου με τα ποδια κ βλεπουμε αυτην να κραταει ενα ξυλινο καδρονι κ απο απεναντι ναερχοωται δυο αγορια κ τους επιτεθηκε χωρις να γνωριζει ποιοι ειναι κ εαν ειναι αυτα που την ενοχλουν...πολυ επικινδυνο.. το παιδι μου τρομοκρατηθηκε ποιος μου εγγυαται εμενα οτι περνωντας το οποιοδηποτε παιδι απο εκει θα εχει ασφαλεια απο μια τρελη που την ενοχλουν ολα κ επιτιθεται χωρις να ειναι σιγουρη με καδρονια κ με τσεκουρια γιατι το εκανε κ αυτο , με ολη την γειτονια ειναι μαλωμενη,μονο σκυλια εχει κ αυτα τα ταιζει ωμα κοκκαλα στα πεζοδρομια εκεινα δεν τα βλεπετε...ντροπη στα παιδια που την προκαλουν αλλα δεν ειναι για λυπηση η δηθεν κυρια...

      Διαγραφή
    2. Γιατι το λες αυτο;
      Πολλες φορες δεν ισχυει αυτο.
      Παραδειγμα εσυ. Ειχες προτυπο την ηλιθιοτητα, αλλα κυβερνητης δεν εγινες.

      Διαγραφή
  2. Που ειναι η αστυνομια; θα αφησει ανενοχλητα τα 15 χρονα να βανδαλιζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητηρια στην συντακτρια.Αυτη και μονη η ανακοινωση ισως σωσει καποιους. Επιτελους καποιος μιλησε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α προσέχετε κυρία μου πιθανότερο να σας συλλάβουν εσάς που κάνετε παράπονα και όπως λέει και ο προηγούμενος θα γίνει ως και πρωθυπουργός. Μια απορία γονείς δεν έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η γηνεκα που ταΐζει σκυλιά είσαι ?? και ορμάνε παντού πέρσι 3 φορσ θα με ρίχνανε κάτω ακόμα και στα παιδιά ορμάνε να σκέφτεσαι και το κόσμο όταν τα έχεις χύμα στο δρόμο βαλτά μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το άπορη γυναίκα δεν λέει τίποτα.Υπάρχει και άπορη γυναίκα που είχε τον τσαμπουκά να καταλάβει με το έτσι θέλω ξένη περιουσία και δεν βγαίνει.Χωρίς πλήρη εικόνα άποψη δεν σχηματίζει κανεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σταματησουν κ τα κρεοπωλεια να τις δινουν τα κοκκαλα φτανει πια...

      Διαγραφή
  7. Φωνάξ'τε τον μπόγια να μαζέψει και την γιαγιά και τα ζώα που ταίζει! Τέτοια προβλήματα μόνο στην Αριδαία! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η «αναγνώστρια» σίγουρα όχι μόνο είναι από άλλη γειτονιά αλλά και από άλλο πλανήτη.Ας βγει μια γύρα στη γειτονιά να ρωτήσει και να μάθει για την εν λόγω «κυρία» ο θεος να τη κάνει με τα τόσα προβλήματα που δημιουργεί έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια φτάνοντας όλη τη γειτονιά στα όρια της με την άκρως προκλητική της συμπεριφορά και θα συνεχίσει να δημιουργεί ...Ας ρωτήσει να μάθει πόσες φορές έχουν μαζευτεί υπογραφές από τη γειτονιά για τη «κυρία» και πόσες φορές έχουν γίνει διαμαρτυρίες στο Δήμο...Ας ρωτήσει να μάθει πως φέρεται σε όλους τους γείτονες επειδή περνάνε από μπροστά της(βρίζει στη μητρική της γλώσσα και κοροϊδεύει ΣΥΝΕΧΩΣ)...Ας ανοίξει τα μάτια της να δει το σκουπιδότοπο(εστία μόλυνσης)που έχει μετατρέψει το οικόπεδο το οποίο με τσαμπουκά έχει κάνει ιδιοκτησία της όλα αυτά τα χρόνια.Το θέμα με τα αδέσποτα ΧΡΟΝΙΟ και ΑΛΥΤΟ(σε δρόμο όπου οδηγεί σε δημοτικά σχολεία) φυσικά καθώς όλοι οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφορα αφού στην Ελλάδα πρέπει να γίνει πρώτα κάποιο άσχημο περιστατικό και μετά να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα.Συγγνωμη αλλά δε θα παρουσιάσουμε την συγκεκριμένη σαν «καημένη» και «αθώα περιστερά»...Εύκολα καταδικάζουμε τα παιδιά αλλά ας δούμε πρώτα σφαιρικά το ζήτημα...Δεν γίνεται όλοι στη γειτονιά να είναι «τρελοί» και η συγκεκριμένη «λογική»...Ψάχτε το το θέμα...
    Κάτοικος γειτονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις δεν την παρουσιασε αθωα. Η γυναικα εχει προβλημα και το ξερουμε αλλα αυτο ειναι θεμα των κοινωνικων δομων. Τα ανηλικα θα αποδωσουν δικαιωσυνη? Με τετοιον τροπο? Αυτα δεν ειναι παιδια γιατι η λεξη παιδι θα πει παιζω οχι καταστρεφω . Εχουν δημιουργησει μεγαλα προβληματα και στο σχολειο τους και το bulling καλα κρατει. Ρωτηστε τις τρομοκρατημενες συμμαθητριες τους.Το ζητημα ειναι ποιοι και σε τι ηλικια εχουν κανει συμμορια χωρις να φοβουντε κανεναν.

      Διαγραφή
    2. οπότε αν κατάλαβα καλά για όλους τους παραπάνω λόγους, δίνεται άφεση αμαρτιών σε παιδιά και κατ' επέκταση και τους γονείς τους να βανδαλίζουν ανενόχλητα. Επίσης ξέρω πολλούς ανθρώπους με προκλητική συμπεριφορά. Ο λιθοβολισμός δεν είναι η λύση.

      Διαγραφή
  9. Στο δικο μου παιδι επιτεθηκαν ενα τσουρμο σκυλια μπροστα απο το σπιτι της κυριας
    Ο δημος φταιει και μονο και επειδη ερχονται εκλογες θα αντιδρασουμε με το δικαιωμα ψηφου η χειροτερη δημοτικη αρχη σε οτι αφορα τα αδεσποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ σκατόψυχη παντα δίνεις το παρών, πόσο τομάρι μπορεί νάσε; βρήκες ευκαιρία με το θέμα και βγάζεις χολή για τα αθώα αδέσποτα.Ντροπή σου.

      Διαγραφή
    2. Επειδή δεν μάζεψε τα αδέσποτα της γειτονιάς σου, είναι η χειρότερη δημοτική αρχή για τα αδέσποτα? Μάθε ότι είναι η καλύτερη αυτά τα χρόνια με τον Αβραμίκα και την ομάδα του να βραβεύονται κιόλας από την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία!! Όσο για το δικό σου το παιδί που του επιτέθηκαν αν είναι τόσο μικρό, ας είχε πιο σωστούς γονείς να το συνόδευαν και να μην το παρατούσαν μόνο του στο δρόμο ώστε να κινδυνεύει από τα αδέσποτα της κυρίας (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, γιατί εγώ που περνάω από εκεί ούτε με κοιτάνε!)

      Διαγραφή
  10. Λεμε συνεχεια για τα προβληματα της χωρας και για τα στραβα και αναποδα που υπαρχουν λεμε για τους κυβερνωντες ποσο αναξιοι ειναι αλλα κανεις δεν ασχολειται με τα ιδια και χειροτερα της τοπικης κοινωνιας ας αλλαξουμε πρωτα αυτα και μετα ας αλλαξουμε την χωρα την ευρωπη τον πλανητη το συμπαν ολοκληρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο τα σχολια των αναγνωστων καθρεφτιζεται η σαπιλα της κοινωνιας. Μιας κοινωνιας που τα βαζει με το θυμα και δικαιολογει τους δραστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο στον αναγνωστη. Εμενα αυτα τα θρασυτατα ανηλικα μου σπασαν το παμπριτζ του αυτοκινητου μου.Ας τους μαζεψει η αστυνομια.και τους γονεις μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντυπωση μου κανει ο υπερβαλλον ζηλος καποιων να τα βαλουν με τη γυναικα. Μηπως ειστε οι γονεις αυτων των ανηλικων τραμπουκων και θελετε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα; γιατι αλλιως δεν εξηγειται τοσο μενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ φίλε μου σε όποιον σε βρίζει κάθε φορά που περνάς από μπροστά του να τον λες ευχαριστώ και να σφυρίζεις χαρωπά...εξάλλου όπως τη βρίσκει κανείς σε αυτή τη ζωή

      Διαγραφή
  14. αν οντως υπαρχουν τετοιες συμπεριφορες απο παιδια τοτε το θεμα ειναι σοβαρο, πρεπει οι αρχες να μη τ αφησουν ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βαλτε και τα ονοματα σας να δούμε ποιος γραφει τι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ 10.13 βάλε το όνομα σου θα το βάλω άφοβα
    και εγώ και θα πω και τη γνώμη μου για την"κυρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η γυναίκα είναι επικίνδυνη δήμόσιος κινδυνος χρήζει βοήθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε μια κοινωνία που θέλει να λέγεται ανθρωπινη, αν ένας άνθρωπος χρήζει βοήθειας, τον βοηθούμε ως κοινωνία. έτσι πρέπει να βοηθήσουμε και τα παιδιά που εμφανίζουν παραβατική σύμπεριφορά, για να μην την επαναλάβουν στο μέλλον με χειρότερη μορφή. Αλλά όχι να σφυρίζουμε αδιάφορα σαν να μην συμβαίνει κάτι.

      Διαγραφή
  18. Μια κοινωνία για να είναι πολιτισμένη χρειάζεται τα μέλη της να ενεργούν και όχι να φαίνονται πολιτισμένα. Τα προβλήματα δεν λύνονται κατηγορώντας ανθρώπους που βρίσκονται στην δύση τους για την συμπεριφορά τους. Υπάρχουν οι δομές του κοινωνικού κράτους που είναι στελεχωμένες με επιστημονικό και ειδικό προσωπικό για να μεριμνήσουν και να φροντίσουν την εν λόγω κυρία . Δεν είναι δουλειά των παιδιών να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους εφαρμόζοντας ποινές, διότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να καλλιεργούν την παραβατικότητα και να τους γίνεται αργότερα το μόνο τους όπλο για να λύνουν τα μελλοντικά τους προβλήματα. Αλλοίμονο! Φανταστείτε την εξέλιξη των νέων ανθρώπων. Οι γονείς επικροτούν. Είναι κοντόφθαλμοι και δεν βλέπουν το άσχημο που έρχεται. Μάθετε τα παιδιά σας να αγαπούν και να ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους. Μάθετέ τα αυτή η αγάπη να μετατρέπεται σε βοήθεια για τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Έτσι θα εισπράξετε την απαραίτητη προσοχή από τα παιδιά σας ή από το κράτος όταν και εσείς θα βρεθείτε άθελά σας στην ίδια κατάσταση με την εν λόγω κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξέρω τα όνοματα των παιδιών και αν ξανά συμβεί θα πάω εγώ ο ίδιος να τα δώσω στην αστυνομία και των γονιών τους επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ολοι εσεις που την "υποστηριζεται" θελω να ξερετε οτι εχει κανει παρα πολλα πραγματα περυσι ειχε παει στο 1ο Γυμνασιο της Αριδαιας και πετουσε πετρες στα παιδια εαν ενα απο αυτα τα παιδια που τους πετουσε πετρες ηταν δικα σας παιδια και θεος φλυλαξει πετουσε μια πετρα στο κεφαλι του παιδιου σας ή σε οποιοδηποτε μερος του σωματος του τοτε θα την "υποστηριζατε" ??? Μιληστε τωρα ολοι γονεις ειμαστε και προσεχουμε τα παιδια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News