Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Η Ρένα Φράγκου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΡΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι η κ. Ρένα Φράγκου, που ζει μόνιμα στην Πολυκάρπη. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος της ευχήθηκε καλή επιτυχία και έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που ξέρει να αγωνίζεται. Η κ. Φράγκου από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια για την Αλμωπία της καρδιάς μας. Παράλληλα, τόνισε ότι έχει αγαπήσει αυτόν τον τόπο και θέλει να προσφέρει, ενώ πρόσθεσε πως η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει με την παρουσία της ότι μπορεί να πάει την περιοχή μας ψηλά.
.

4 σχόλια:

  1. Μακάρι κοπέλα μου να προσφέρεις, απλα να γνωρίζεις οτι σε κάποια χωριά υπάρχουν δυστηχως καθεστώτα εδω και χρόνια, μια ασχημη εικόνα απο μονοφαγάδες που δεν σε δινουν ψίχουλο.Καλη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρένα προχώρα σε θέλει όλοι η χωρα.... Χαχαχαχα... Καλή επιτυχία καρδιά μου... ΕμειΕ είμαστε κοντά σού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραια κοπελα εισαι παντως, καλο αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News