Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ο Γιώργος Γούδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι εκ νέου ο κ. Γιώργος Γούδης (Αμερικάνος). Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε για την μέχρι σήμερα συνεργασία και έκανε λόγο για έναν άνθρωπο συνεπή, ο οποίος προσπάθησε πολύ όλα αυτά τα χρόνια και ανταποκρίθηκε σε κάθε πρόκληση. Ο κ. Γούδης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι η προσπάθεια που έγινε όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Γιώργος Γούδης κατά τη διάρκεια της παρούσας δημοτικής περιόδου διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ, ενώ μέχρι και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας με έδρα τον Εξαπλάτανο. Έχει συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής.

4 σχόλια:

  1. Γι'αυτό οι Πρόμαχοι δεν θα δουν ποτέ δήμαρχο γιατί έχουν τέτοια άτομα που δεν ξέρουν το σωστό και το λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες καλέ, ετσι σούπανε, ολοι προδότες να γίνουμε;

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσυ Κωστάκη με την Πολα την ξερόλα οι καλύτεροι..θα πληρώνουν οι πολίτες τις εμφυτευσεις μαλλιων της

      Διαγραφή
    3. καλή επιτυχία Κύριε Γιώργο..Προδότης = που αθετεί ηθικές υποχρεώσεις.
      που εγκαταλείπει φίλους ή οικείους σε ώρα ανάγκης..Εαν καλή μου δε γνωρίζεις τι σημαίνει άνοιξε κανα λεξικό και βάλε απο δίπλα τη φωτογραφία του δικού σου δημάρχου που εκεί που έτρωγε ψωμι τώρα μη πω τι κάνει..λιγουρεύτηκε τη θέση του.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News