Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Αέρας ανανέωσης στον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου - Φρέσκα πρόσωπα με θετικές προτάσεις για την αυτοδιοίκηση

Ο Συνδυασμός «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» έχει ενισχυθεί σημαντικά με νέα πρόσωπα, τα οποία φέρνουν αέρα ανανέωσης και προοπτικής και είναι έτοιμα να εργαστούν μαζί με όλη την ομάδα για το καλύτερο αποτέλεσμα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: «Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΙΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΕΣ»

Με ένα ριζικά ανανεωμένο ψηφοδέλτιο θα διεκδικήσει την επανεκλογή του ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Ο Συνδυασμός «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» έχει ενισχυθεί σημαντικά με νέα πρόσωπα, τα οποία φέρνουν αέρα ανανέωσης και προοπτικής και είναι έτοιμα να εργαστούν μαζί με όλη την ομάδα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Άνθρωποι της αγοράς, επιστήμονες, άνθρωποι της παραγωγής και της καθημερινότητας, πλαισιώνουν τον Δήμαρχο, ο οποίος έχει ως κριτήριο επιλογής την διάθεση για προσφορά στον τόπο.

Έτσι, ο Δήμαρχος αφήνει πίσω φαινόμενα καιροσκοπισμού, ιδιοτέλειας και προσωπικών συμφερόντων και προχώρα με όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτό το Δήμο και όχι για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελή συμφέροντα, λόγω πικρίας και δυσαρέσκειας. Παράλληλα, μπαίνουν στο περιθώριο, άνθρωποι οι οποίοι άσκησαν διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι σήμερα κατέχουν σημαντικές θέσεις και δεν παραιτούνται, μεταπηδόντας ταυτόχρονα από τον ένα συνδυασμό στον άλλο. Όπως αναφέρουν συνεργάτες του Δημάρχου, τους αφήνει στην κρίση των πολιτών.

Ο Δήμαρχος δημιουργεί ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης, με σημείο αναφοράς την ίδια την κοινωνία και με ανθρώπους που έχουν θετικές προτάσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση και τον τόπο. Αυτό αποτύπωσε και στη δήλωσή του από τους Προμάχους, ότι δηλαδή θέλει δίπλα του ανθρώπους οι οποίοι που θέλουν να ανοίγουν ορίζοντες όχι μέσα από μια πικρία ή μια προσωπική δυσαρέσκεια, αλλά επειδή πραγματικά έχουν θετικές προτάσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ταυτόχρονα, ενεργό και δυναμική συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο θα έχουν και όσοι διοίκησαν αυτά τα χρόνια και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις για το Δήμο, υλοποιώντας σημαντικό έργο, εξορθολογίζοντας τα οικονομικά, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για χρηματοδότηση και παράγοντας ουσιαστικά αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία. Με την εμπειρία τους θα συμβάλουν σημαντικά τόσο στην εκλογική αναμέτρηση, όσο και στην επόμενη μέρα.

Ακολουθούν τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα (με αλφαβητική σειρά):

Βαφειάδης Σταύρος

Ιωσηφίδου - Σμήνα Ιορδάνα

Καραϊσαρίδης Κωνσταντίνος

Κόγιος Παντελής

Κοσμίδου Νατάσα

Κουρτίδου - Καρυπίδου Όλγα

Μουρατίδης Θεόδωρος

Νάνου Ελένη

Πουσίνης Ανδρέας

Ρίζος Νικόλαος

Σταματιάδης Βίκτωρ

Τσαρίχας Αστέριος

Φεσάτογλου Χαράλαμπος

Φράγκου Ρένα

https://www.facebook.com/%CE%97-%CE%91%CE%BB%CE%BC%CF%89%CF%80%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-542132172949003/?ref=bookmarks

29 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έκανε και έδιωξε τους γυρολόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. monoi efigan tous parakalouse na nai mazi tou

      Διαγραφή
    2. κανενα δεν παρακαλουσε, μη λες μαλ......

      Διαγραφή
    3. Δίκιο έχεις... Ικέτευε δεν παρακαλούσε απλά. Ικέτευε και έταζε λαγούς με πετραχήλια

      Διαγραφή
  3. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΆΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΑΚΌΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΎΝ ΕΝΏ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΆΛΛΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φτωχό ψηφοδέλτιο.Αδύναμο και άπειρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΩ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ.

      Διαγραφή
    2. Φτωχό με 10 νεους ελευθερους επαγγελματίες και διαφορετικές γνώσεις; Σας αξίζουν 10 μνημόνια

      Διαγραφή
    3. Επιτέλους κάποιος κοιτάει και το αύριο. Όλοι σχεδον δοκιμάστηκαν και απέτυχαν ακόμη και ο μακεδονομάχος Μπάτσης που έκανε προσωπικές χαρές στα χωριά με τα μηχανήματα του δήμου. Παρουτος ασχολίαστος...Σάκης 70 πάει για εκκλησία όχι για δήμο .

      Διαγραφή
    4. Προκαλώ τον κάθε μάγκα να βγει να μας πει εάν υπάρχει κατηγορία κατά του Μπινου εκτός απτά προσωπικά τους συμφέροντα. Σε όποιον δεν έκανε την χάρη κάτω απτο τραπέζι έφυγε. Αντίο και καλά Στέφανο

      Διαγραφή
    5. Κωστακη του μπατση είναι έμπειρο γεμάτο μόρφωση...

      Διαγραφή
  5. Δεν ντρέπεστε να σχολιάζετε νέα παιδιά που έχουν όρεξη ; Θέλετε εκεί τους πολιτικούς δεινόσαυρους να σας τάζουν και να σας δουλεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεστα χρυσοστομε ετσι ειναι φορτσα αλμωπια της καρδιας μαε

      Διαγραφή
    2. Όλοι όσοι κατηγορούν τον Μπίνο είναι αυτοί που γράφουν στον πετρόφ πασοϊφ και είναι τα ίδια γατάκια μια ζωή. Προχώρα δήμαρχε μεγάλο το έργο σου! Και για άλλα τέσσερα χρόνια θα είσαι δήμαρχος .

      Διαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3.43 ΚΑΙ 3.47.Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ.ΚΙ ΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν μιλάμε για επιφανείς ο Μπάτσης πρέπει να κόβει ξύλα στα βουνά. Μόνο ο Σάκης σαν γιατρός έχει κάποιο κύρος και βέβαια οι νέοι εδώ που οι περισσότεροι είναι μορφωμένοι επαγγελματίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Μπατσης ειναι απ τα καλυτερα παιδια, εγω δεν ειμαι μαζι του αλλα πιστευω οτι αν ειχε ατομα αξιολογα θα εκανε μια καλη πορεια, δυστηχως σαν νεος υποψηφιος ειναι δυσκολο να σ ακολουθησουν ατομα με προσοντα, οταν συνεχισει θαρθουν καποια στιγμη καλυτερες μερες για τον ιδιο και τα ονειρα του

      Διαγραφή
    2. Αμα ειναι καλό παιδί να τον κεράσουμε μια πάστα, οχι να τον κανουμε δημαρχο Αλμωπιας. Σοβαρευτείτε

      Διαγραφή
  8. Με αυτό το ψηφοδέλτιο ο Μπίνος θα βγει απο την πρώτη Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο από την Κυριακή; Μη σου πω από το Σάββατο.

      Διαγραφή
    2. Θα βγει μια και καλή!!
      Και δεν θα ξανά μπει χαχαχαχ

      Διαγραφή
  9. ...εγραμματοι επαγγελματιες θελεις να πεις 5.08, γιατι το μορφωμενος απ το εγραμματος εχεις μεγαλη διαφορα, εχω δει εγραμματους στην πολιτικη ζωη που ειναι χωμενοι μεσα στη ρεμουλα και στην απατη, αρα το να λες για τον Μπατση ποια ειναι η θεση του ειναι το λιγοτερο ακομψο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΩΣΗ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέχρι στιγμής το ποίο αξιόλογο άτομο είναι η Ρένα φραγ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρουτογλου πάρτε το χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με 71,5% το λιγοτερο, αλλα 27% ο Μπατσης και το υπολοιπο 1,5% το μοιραζετε ο Μπινος με τους αλλους

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News