Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Η Ιορδάνα Ιωσηφίδου - Σμήνα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΙΟΡΔΑΝΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ - ΣΜΗΝΑ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι η κ. Ιορδάνα Ιωσηφίδου - Σμήνα. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος της ευχήθηκε καλή επιτυχία και έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα στη Δημοτική Αρχή ως μέλος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και είχε ενεργό συμμετοχή στις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου μας. Η κ. Ιωσηφίδου από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι θέλει να προσφέρει από την πλευρά της στην τοπική μας κοινωνία.

Η ανακοίνωση έγινε από τον τόπο καταγωγής της, την όμορφη Άψαλο, μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο του χωριού.

8 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ......????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Σακης ειναι πανετοιμος και σιγουρα ο επομενος δημαρχος, χωνεψτε το

      Διαγραφή
  2. Καλή επιτυχία Ιορδάνα! Με τη νίκη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια περηφανη αψαλιωτισσα. καλη επιτυχια ιορδανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία ιορδανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε Ιορδανα ετσι και με τη νικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι όλοι όσοι εμπλέκονται με τα κοινά να είχαν το ήθος της Ιορδάνας! Δυναμική σαν εθελόντρια κ πρότυπο για τα παιδιά της! Μπράβο Ιορδάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News