Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ο Χρήστος Νάνος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΝΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι εκ νέου ο κ. Χρήστος Νάνος. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος τον καλωσόρισε στο συνδυασμό και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Όπως είπε, πρόκειται για έναν επιτυχημένο επαγγελματία στον τομέα της ξυλείας και της μεταφοράς, που γνωρίζει τα προβλήματα και μπορεί να συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Νάνος από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι στόχος είναι να πάει ο τόπος μας μπροστά και να συμβάλει στη μάχη απέναντι στα προβλήματα.

.

7 σχόλια:

  1. Βεσκο μήπως να κατσεις στα αυγα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΆ,ΚΑΛΙ ΈΠΥΤΙΧΙΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ,ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ..ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΌ ΕΞΑΠΛΑΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία χρηστάρα το πεύκοτω μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΟΕΣ ΣΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ. ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυδιμάκια με τον Ανδρέα Πουσίνη. Εμείς μαζί σας. Σας αγαπάμε και σας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

    Ένας υποστηρικτής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News