Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Σταύρος Βαφειάδης: «Να βγούμε μπροστά και να γίνουμε η φωνή που χρειάζεται ο τόπος μας»

Ήρθε η ώρα να μπούμε στην πρώτη γραμμή και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο!

Από το 2010 δραστηριοποιούμαι στην τοπική αγορά της Αριδαίας, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, Δημοσιογράφος και διαχειριστής της ηλεκτρονικής εφημερίδας Aridaia News.

Η δουλειά μου, αλλά και η ενασχόλησή μου με Συλλόγους της περιοχής μας, μου έχουν δώσει τη δυνατότητα όλα αυτά τα χρόνια να γνωρίσω την τοπική μας κοινωνία, να έρθω σε καθημερινή τριβή με τους ανθρώπους και να ζήσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Με διάλογο, συνεργασία και όρεξη για δουλειά

Γνωρίζω τα προβλήματα και τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας, έχω πολλές ιδέες ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να πάμε τον Δήμο Αλμωπίας ένα σκαλί παραπάνω.

Ήρθε η ώρα της γενιάς μας

Ήρθε η ώρα να μπούμε στην πρώτη γραμμή και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο! Να προσπεράσουμε τα εμπόδια και τις αντιξοότητες που δημιούργησε η κρίση! Να βγούμε μπροστά και να γίνουμε η φωνή που χρειάζεται ο τόπος μας!

Με τον Δημήτρη Μπίνο

Η επιλογή μου να στηρίξω τη σημερινή Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο, είναι απόλυτα συνειδητή. Είναι μια επιλογή εμπιστοσύνης, για τον υπεύθυνο και αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις υποθέσεις του Δήμου και για την εντιμότητα που διακρίνει τόσο τον Δήμαρχο, όσο και τους συνεργάτες του. Και ιδιαίτερα είναι μια επιλογή εμπιστοσύνης προς έναν άνθρωπο που δίνει καθημερινά ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, να αναδείξουν τις δυνατότητές τους. 

Το «εμείς» πάνω από το «εγώ»

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ανθρώπους που μπορούν να βάλουν το «εμείς» πάνω από το «εγώ». Ανθρώπους που αντέχουν την κριτική και μέσα απ’ αυτή γίνονται καλύτεροι. Που ξέρουν να ακούνε και να σέβονται την αντίθετη άποψη και να αφουγκράζονται τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Σταύρος Η. Βαφειάδης
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος 

5 σχόλια:

  1. Παπαδόπουλος Κων/νος Θέρμη17 Μαΐου 2019 στις 5:43 μ.μ.

    Κύριε Βαφειάδη, στο παραπάνω κείμενο γράφετε επί λέξει :"Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ανθρώπους που μπορούν να βάλουν το «εμείς» πάνω από το «εγώ». Ανθρώπους που αντέχουν την κριτική και μέσα απ’ αυτή γίνονται καλύτεροι. Που ξέρουν να ακούνε και να σέβονται την αντίθετη άποψη και να αφουγκράζονται τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών." Γιατί λοιπόν δε δημοσιεύσατε την κριτική που έκανα στον Κο Μπίνο σχετικά με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Αριδαίας, στο άρθρο για το ντιμπέιτ των υποψηφίων; Έτσι σέβεστε την αντίθετη άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάτι μου θυμίζεις.

      Διαγραφή
    2. γιάσου ρε Παπαδόπουλε, δε με λες; τι κάνει ο κολλητός σου ο Μήτσος ο Παρλαπίπας;

      Διαγραφή
  2. Καλή επιτυχία Σταυρε και μην μασάς τίποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλες οι φωνές πρέπει να ακούγονται σταυρό! Όλες όμως! Όχι όσες θέλουμε και μας βολευουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News