Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ο Ανδρέας Πουσίνης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΣΙΝΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι ο κ. Ανδρέας Πουσίνης. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Τρίτης 12 Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος τον καλωσόρισε στην ομάδα και δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που ανακοινώνει την υποψηφιότητα ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος κατανόησε ότι οι νέοι άνθρωποι ανοίγουν ορίζοντες, όχι μέσα από μια πίκρα ή μια προσωπική δυσαρέσκεια, αλλά επειδή πραγματικά έχουν προτάσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση και την περιοχή μας.

Ο κ. Πουσίνης από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: «Ανακοινώνω σήμερα τη συμπόρευσή μου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου. Είναι ο μόνος συνδυασμός με πραγματική και ουσιαστική (!) ανανέωση, με δεκάδες νέους ανθρώπους, όπου αισθάνομαι πως ταιριάζω και μπορώ να προσφέρω με τις μικρές μου δυνάμεις. Και οι δυο, παρά το οτι έχουμε διαφορετικές πολιτικές καταβολές θεωρούμε πως αυτό, μπορεί τελικά να είναι γόνιμο και παραγωγικό».

Η ανακοίνωση έγινε από τους Προμάχους, τόπο καταγωγής του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου κ. Ανδρέα Πουσίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News