Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Σαρωτικός ο Δάνης Τζαμτζής: «Έμαθα να αγωνίζομαι σαν στρατιώτης και να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή» (ΦΩΤΟ)

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Παλιές καλές εποχές θύμισε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δάνης Τζαμτζής, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Δάνης Τζαμτζής: Πρώτη Γραμμή».

Το Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει την αγάπη του κόσμου, που κατέκλισε την αίθουσα και επιφύλαξε ένα θερμό κλίμα για τον ίδιο τον Δάνη Τζαμτζή, αλλά και για τους ανθρώπους που πλαισίωσαν την παρουσίαση και συγκεκριμένα τον Βουλευτή, πρώην Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ, τέως Πρόεδρο και υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Για τον Δάνη Τζαμτζή μίλησε με τα πιο θερμά λόγια και ο πρώην ΟΝΝΕΔίτης και πρώην πολιτευτής της ΝΔ Νίκος Φώτος. Την παρουσίαση συντόνισε η Μαρία Χατζηδημητρίου. Ξεχωριστή ήταν η στιγμή, όπου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς τραγούδησε τον ιστορικό ύμνο της ΝΔ.

«Έμαθα να αγωνίζομαι σαν στρατιώτης σε όλες τις μάχες και να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή». Αυτά ήταν τα λόγια του Δάνη Τζαμτζή, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τον τόπο με υπευθυνότητα και αγάπη, είτε ως ΟΝΝΕΔίτης, είτε ως Δήμαρχος Σκύδρας, είτε ως Βουλευτής Πέλλας. Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο γι’ αυτόν, καθώς είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Είναι ένας πολιτικός που έχει βάλει τη σφραγίδα του στον τόπο μας και κυρίως είναι ένας άνθρωπος αληθινός. Γι’ αυτό μόνο τυχαία δεν θεωρείται η μεγάλη προσέλευση του κόσμου σε αυτό του το κάλεσμα. Ανάμεσα στους ανθρώπους που έδωσαν το παρόν, ο Βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης, οι πρώην Βουλευτές Πόπη Φουντουκίδου και Διονύσης Σταμενίτης, οι τέσσερις Δήμαρχοι του Νομού Πέλλας, πολιτευτές, στελέχη της ΝΔ, Δημοτικοί Σύμβουλοι.

«Στόχος μου όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα κοινά, ήταν η προσφορά», τόνισε ο κ. Τζαμτζής, προσθέτοντας: «Όλα αυτά τα χρόνια δεν τα έκανα όλα σωστά. Δεν ήμουν αλάνθαστος. Έκανα λάθη και έμαθα από τα λάθη μου. Η εμπειρία τελικά, δεν κερδίζεται χωρίς κόστος. Είτε είναι εμπειρία ζωής, είτε είναι πολιτική εμπειρία».

Ο κ. Τζαμτζής αναφέρθηκε και στις δυσκολίες της ζωής του. «Από τα πρώτα μου χρόνια οι καταστάσεις με ανάγκασαν να είμαι στην πρώτη γραμμή. Από τα 10 μου χρόνια στα κτήματα και από το 1990 επίσημα στον ΟΓΑ αλλά και στο ΤΕΒΕ αργότερα. Η μάνα μας ήταν ο στυλοβάτης μας για μένα και την αδερφή μου Καλλιόπη και μαζί με τους θείους μου και τα ξαδέλφια μας, μας μεγάλωσε χωρίς να μας λείψει κάτι. Αυτό που μάθαμε από τη μάνα μας, ήταν δουλειά και ότι η δουλειά που έπρεπε να γίνει σήμερα, δεν αναβάλλονταν για αύριο. Και ακόμη τη ρήση της “η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ’ όποιον την έχει”. Βλέπεις, η τιμή του ανθρώπου, ήταν πολύ ψηλά στον αξιακό κώδικα της μάνας μας. Έτσι μάθαμε κι εμείς».

Και πρόσθεσε ο κ. Τζαμτζής: «Όταν γαλουχηθείς με αρχές και αξίες, όταν ακούς τον εθνικό ύμνο και σηκώνεται η τρίχα σου, όταν βουρκώνεις μιλώντας για τη Μακεδονία μας και τον Μακεδονικό Αγώνα και τους αγώνες του Έθνους μας για Ελευθερία και Ανεξαρτησία, τότε είσαι πατριώτης και αισθάνεσαι βαριά την ευθύνη για προσφορά, απέναντι στους πολίτες που εκπροσωπείς».

Ο κ. Τζαμτζής ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα και εξέφρασε τη σιγουριά του για νίκη από την πρώτη Κυριακή. Επίσης, έντονα συγκινημένος αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο χαρακτήρισε μέντορά του και τόνισε ότι του οφείλει αυτό που είναι σήμερα.

Τέλος, ο κ. Τζαμτζής ευχαρίστησε όλους τους συμπολίτες του που του δώσανε φτερά να πετάξει ψηλά και δεσμεύτηκε αυτή τη στήριξη και την ψήφο να την κάνει πάντα δύναμη έργου και προσφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Τζιτζικώστας κατά την ομιλία του ανακοίνωσε ως υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους τον Δάνη Τζαμτζή και τον Άλκη Νουσηκύρου, ενώ δήλωσε ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο. 


















































































5 σχόλια:

  1. γήπεδο ηθελες ρε Δάνη, τι να σου κάνει μια αιθουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΠΕΣΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΔ και Γιορδάνη: Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, όταν η ΝΔ κατέβαζε επίσημα υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, εσύ και οι άλλοι βουλευτές του νομού και ο νυν Περιφερειάρχης πού ήσασταν; Καμιά συμμετοχή. Μάλιστα ο Τζίτζι ήταν και ανεξάρτητος.Ωστόσο ο Μειμαράκης ήταν με τη επίσημη θέση. Τώρα όλοι μαζί αγκαλιάζεστε και φιλιέστε εκεί, αμαρτωλοί και μη σαν να μη συνέβη τίποτα. Ξέρετε τι κατάλαβα. Ότι εμείς από κάτω, μπροστά σε όλους τους πολιτικούς, είμαστε πιόνια του σκάκι που μας δουλεύουν όπως αυτοί θέλουν. Και όταν αυτοί μαλώνουν θύματα πάλι είμαστε εμείς κατά την παροιμία, όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πατάνε τα βατράχια.Και να ξέρετε όλοι οι πολιτικοί: Κανένας δεν σας υποχρεώνει να πολιτευτείτε. Όταν το κάνετε όμως, να μή σκέφτεστε μόνο το συμφέρον και την τσέπη σας αλλά και τον κόσμο που είπατε θα υπηρετήσετε. Και κάτι άλλο. Να φτιάχνετε και όχι μόνο να μιλάτε και να φωτογραφίζεστε στις οθόνες. Και ένα τελευταίο. Κάποτε όλα έχουν και ένα τέλος! [Σταύρο μην τα σβήσεις σε παρακαλώ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι έλληνας,αγαπώ την πατρίδα μου.Σπούδασα μορφώθηκα έκρινα.
    Συμπαθώ σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα όταν δεν είναι ακραία.
    Όμως, νόμιζα αυτονόητο.. πως η μεγαλύτερη αγάπη προς την πατρίδα είναι να διδασκόμαστε απ τα λάθη μας.Περάσαμε μια κρίση και επιτήρηση υποτίθεται για να μάθουμε κάποια πράγματα.Υποτίθεται πως όλη αυτή η ιστορία μας έκανε περισσότερο Σοφούς.Δεν είναι δυνατόν να μην κάνουμε αυτοκριτική μετά από τόσες περιπέτειες.Η λέξη που πρέπει να μπει στο λεξιλόγιο μας ΕΑΝ αγαπάμε την πατρίδα ειναι η Αυτοκριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News