Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Δήμος Πέλλας: 4.011.576 ευρώ για το αποχετευτικό δίκτυο στα Άθυρα

Ανακοίνωση

Εντάχθηκε το έργο με τίτλο «Κατασκευή Αποχέτευσης και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της τοπικής κοινότητας Αθύρων του δήμου Πέλλας στο πρόγραμμα Φιλόδημος Ι ». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 4.011.576,31 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος Ι του Υπουργείου Εσωτερικών του άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας λυμάτων».

«Αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και ιεραρχώντας τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών εργαζόμαστε με συνέπεια και μεθοδικότητα προκειμένου να εγκριθούν ολοένα και περισσότερες προτάσεις μας που αφορούν στο περιβάλλον, στην αειφόρο ανάπτυξη και στην καθημερινότητα των δημοτών. Το παραπάνω έργο αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων της τοπικής κοινότητας Αθύρων και το ξεκινήσαμε από μηδενική βάση. Για την κατάθεση της πρότασης απαιτούνταν ανάθεση μελετών, χωροθέτηση της ΕΕΛ και έγκριση περιβαλλοντικών όρων. Προαπαιτούμενα που ολοκληρώσαμε και επόμενη ενέργειά μας είναι η δημοπράτηση του έργου δίνοντας οριστική λύση στην ταλαιπωρία των κατοίκων των Αθύρων», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News