Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ολοκληρώθηκε η εκλογή αντιπροσώπων της Πέλλας για το 2ο Συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3-3-2019 η εκλογή αντιπροσώπων της Πέλλας, για το 2ο Συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ., που θα διεξαχθεί στις 30 -31/3/2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας-Πειραιάς.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στα πέντε εκλογικά κέντρα που είχαν οριστεί (Αριδαίας-Γιαννιτσών-Εδεσσας-Κρύας Βρύσης-Σκύδρα).

Η μεγάλη συμμετοχή μελών του ΚΙΝ.ΑΛ. στις διαδικασίες, έχει ως αποτέλεσμα την εκλογή μεγάλου αριθμού αντιπροσώπων.

Τα τελικά αποτελέσματα εστάλησαν στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, η οποία αφού λάβει υπόψη της όλα τα δεδομένα (ποσόστωση-νέοι-επίτευξη του μέτρου συμμετοχής) θα εκδώσει τον τελικό κατάλογο των αντιπροσώπων του Νομού ανά Δήμο.

3 σχόλια:

  1. τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα το πασοκ Κιναλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα και τα μνημοσυνα του τελειωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τεραστια συμετοχη σουρχετε να βαλεις τα γελια, αρε καταντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News