Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ο Χημικός Αστέριος Τσαρίχας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΣΑΡΙΧΑΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι ο Χημικός κ. Αστέριος Τσαρίχας. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Αστέριο Τσαρίχα, έναν νέο επιστήμονα και νέο άνθρωπο, ο οποίος σπούδασε Χημικός στο Α.Π.Θ. Συζητήσαμε την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι νέοι άνθρωποι, οι άνθρωποι που έχουν στόχους, είναι απαραίτητοι στην επόμενη μέρα. Όλα αυτά τα χρόνια έδειξα μεγάλη εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους, πλέον σε εσάς ανήκει το μέλλον και πρέπει να κάνετε τομές. Μαζί θα προχωρήσουμε και την επόμενη τετραετία, με σταθερότητα, συνέπεια και αγάπη για την Αλμωπία της Καρδιάς μας».

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αστέριος Τσαρίχας από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: «Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση και ταυτόχρονα αποδέχομαι την πρόκληση. Μαζί σας θέλω να διεκπεραιώσω και να υλοποιήσω κάποια οράματα τα οποία έχω για την Αλμωπία μας. Στο πρόσωπό σας βρήκα τον εμπνευστή και αυτόν ο οποίος μπορεί να φέρει εις πέρας τις προσδοκίες που έχω για τον τόπο μας και ελπίζω ότι θα πάμε καλά. Έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι αγαπάτε τον τόπο, αγαπάτε τη Μακεδονία και μαζί θα πορευτούμε για το καλύτερο δυνατό».

9 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανατολική Αλμωπία. Μηλιά. Νέος επιστήμονας βλέπω! Μπράβο

      Διαγραφή
  2. μονο εναν βρηκες δημαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταυράκη τα σχολεία τα δημοσιεύουμε όλα δεν κάνουμε πλάτες έτσι αν περιμένετε να κερδίσετε εκλογες το κουβαδάκι σας κ σε άλλη παραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο εσενα ειναι καλυτερος 3'44 μ'μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΝΕΚΕΝ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλη επιτυχια Αστεριε να φυγουν τα παλια μοντελα οι πορφυρογεννητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σου εύχομαι καλή επιτυχία Αστεριε αξίζεις τους ψήφους μας γιατί εκτός από επιστήμονας έχεις και μια ωραία οικογένεια και καλους φιλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News