Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου με την Διοίκηση του Αλμωπού

"Με τη Διοίκηση του Αλμωπού έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική συνεργασία, η οποία έχει ουσιαστικά αποτελέσματα"

Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου:

"Με τη Διοίκηση του Αλμωπού έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική συνεργασία, η οποία έχει ουσιαστικά αποτελέσματα. Τους ευχαριστώ για την επίσκεψή τους στο γραφείο μου.

Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα τους, γιατί κάνουν μια αξιέπαινη προσπάθεια και βάζουν «πλάτη» σε δύσκολες εποχές, για να κρατήσουν την ομάδα ψηλά. Εμείς από την μεριά μας, ανταποκρινόμαστε όσο μας επιτρέπουν οι συνθήκες και είμαστε δίπλα τους.

Τους ενημέρωσα για την ένταξη σημαντικών παρεμβάσεων στο Δημοτικό Στάδιο, όπως η αντικατάσταση του χλοοτάπητα και άλλες σημαντικές εργασίες. Σήμερα υπάρχει αποκλειστική παροχή υπηρεσιών από τα κοινωφελή, ώστε να υπάρχει καθημερινή συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων".

1 σχόλιο:

  1. Η εμφάνιση του δημοτικού αθλητικού σταδίου δεν προσδίδει εικόνα για την οποία θα ήταν δυνατόν οι δημότες να αισθάνονται υπερήφανοι. Οι χώροι δεν εχουέ καθαρισθεί ουτε συντηρηθεί για χρονια. Αδιαφορία κι ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News