Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Καμμένος: «Είστε ψυχρός εκτελεστής» - Τσίπρας: «Είστε ένας νέος Αντώνης Σαμαράς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι διάλογοι της οργής

Το ρέκβιεμ της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σημαδεύτηκε από μια πρωτοφανή αντιπαράθεση μεταξύ Τσίπρα-Καμμένου από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Καμμένος με σκληρή γλώσσα χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ψυχρό εκτελεστή που του πήρε το κεφάλι και το περιφέρει στην Τουρκία και στην Ευρώπη. Απαντώντας σε εξίσου υψηλούς τόνους ο πρωθυπουργός ανέφερε πως του έδωσε την ευκαιρία να μην γίνει ένας νέος Αντώνης Σαμαράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η τελευταία ομιλία Καμμένου ως αρχηγού ΚΟ καθώς κατέθεσε στον πρόεδρο της Βουλής την επιστολή με την οποία διαγράφει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Οι διάλογοι της οργής

Πάνος Καμμένος: «Δείξατε ότι είστε πολύ ψυχρός εκτελεστής, προφανώς για σας η δική μας εκτέλεση δε σημαίνει τίποτα όμως η εκτέλεση της Μακεδονίας σημαίνει πολλά για μας. Η εκτέλεση της Μακεδονίας μετράει πολύ περισσότερο. Δε σας απειλώ με τίποτα, σας λέω τουλάχιστον να έχετε την ευαισθησία να σέβεστε αρχές και ιδέες από τη στιγμή που δεν σέβεστε ανθρώπινες σχέσεις. Εγώ μπορεί να ακολουθήσω το δρόμο αυτόν που ακολούθησαν όσοι αποστράτευσατε και να πάω σπίτι μου . Άλλοι που ακολούθησαν εμάς που θα πάνε, όλα αυτά τα παιδιά που πίστεψα ότι μπορεί να υπάρχει μια κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης τι θα κάνουν; Εγώ χτυπήθηκα με την διαπλοκή 25 χρόνια, ιδρύθηκαν τέσσερις εφημερίδες οι οποίες με φιλοξενούν στο πρωτοσέλιδο τους μέχρι σήμερα από συγκεκριμένο άνθρωπο. Συγκρούστηκα πολιτικά και μου λέτε ότι εγώ τα βρήκα. Όχι κύριε πρωθυπουργέ ούτε τα βρήκα ούτε θα τα βρω».

Η ομιλία Καμμένου:  

Η παρέμβαση Τσίπρα

«Είμαι εδώ όχι για να ακολουθήσω την προσπάθεια που καταβάλλεται τις τελευταίες μέρες. Ομολογώ ότι δεν δύναμαι να παρακολουθήσω την εντατική προσπάθεια που καταβάλλεται να αποκαθηλώσετε και να ακυρώσετε ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτικής σας ιστορίας των τελευταίων τεσσάρων ετών που είναι ένα θετικό κομμάτι» είπε απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο και πρόσθεσε δηκτικά:

«Τέσσερις φορές αναφερθήκατε στην ομιλία σας ότι δεν έχετε απλώσει γέφυρα στην διαπλοκή ή στη Νέα Δημοκρατία. Δεν θα παρακολουθήσω ψυχαναλυτικά τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Στην ιστορία θα μείνουν τα θετικά που πράξατε τέσσερα χρόνια τώρα και σας διαβεβαιώνω θα με ευγνωμονείτε που αντιλήφθηκα έγκαιρα τον πολιτικό σας σχεδιασμό να ανατρέψετε την κυβέρνηση που στηρίξατε τέσσερα χρόνια μπροστά σε ένα κρίσιμο εθνικό θέμα και θα με ευγνωμονείτε που απέτρεψα να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς».

1 σχόλιο:

  1. Πεστα ρε Τσιπρα!!!! ετσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!!!! Η ιστορία δε γυρίζει πίσω.... Η Ελλάδα πάει μπροστά μονο με Συριζα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News