Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Δ. Καμμένος για Κουίκ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε μια παρά φύση έδρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μίλησε για μια εξευτελιστική διαδικασία, τονίζοντας ότι από χθες ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε μια “παρά φύση έδρα”

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Καμμένος εναντίον του Τέρενς Κουίκ.

Ο Δ. Καμμένος συνέχισε σε υψηλότατους τόνους την κόντρα με τον Τέρενς Κουίκ με αφορμή την έδρα των ΑΝΕΛ.

Μίλησε για δήλωση νομιμοφροσύνης και του κ. Κουίκ και των υπολοίπων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Περιέγραψε πως ο Τέρενς Κουίκ τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει και πως εκείνος δεν του είπε ούτε καλημέρα, καθώς τον θεωρεί «απατεώνα και προδότη» και, όπως είπε, τον κάλεσε να παραδώσει την έδρα.

Μίλησε για μια εξευτελιστική διαδικασία, τονίζοντας ότι από χθες ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε μια “παρά φύση έδρα”.

Ο Δημήτρης Καμμένος μίλησε για απαξίωση του πολιτικού κόσμου, είπε πως ο λαός έχει χάσει την εμπιστοσύνη του και γι’ αυτό ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Καμμένος καταλόγισε ευθύνες και στον Πάνο Καμμένο λέγοντας πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν κατανόησε την κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και δικών του ανθρώπων.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής συνέχισε του βαρύτατους χειρισμούς βάζοντας στο στόχαστρό του και τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι διέλυσε την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ ως κοινός δικτάτορας, χαρακτηρίζοντάς τον “killer”.

1 σχόλιο:

  1. Έδειξε πόσο φτηνός και ευκαιριακός για την τσέπη του άνθρωπος είναι. Ένας κακόπιστος της πολιτικής αλητείας, τομαριστής και λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News