Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιοι με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο οι Πρόεδροι Ξιφιανής και Αλώρου

Ανακοίνωση

Εκ νέου υποψήφιοι με το συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας", θα είναι ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ξιφιανής κ. Μιχάλης Παρασκευόπουλος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αλώρου κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, σύμφωνα με κοινή δήλωση.

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ, ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΕΙ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι σε συμφέρει να λες, το τοπικό παίρνει θέση έχει όλο το δικαίωμα να δηλώσει ποιόν δήμαρχο στηρίζει, γιαυτό τρέχουν όλοι στα χωριά κ φτιάχνουν τοπικό πού τους στηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απ τους καλύτερους προέδρους και οι δύο, μπράβο παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλεισθενης:Διαχωρισμός κατάρτισης συνδυασμών για εκλογή Δήμαρχου-ΔΣ και Προέδρων-Συμβούλιων Κοινότητας
    Με βάση τον «Κλεισθένη», η κατάρτιση των δημοτικών συνδυασμών καθώς και η εκλογή των οργάνων της δημοτικής αποκέντρωσης διαχωρίζονται πλήρως. Δηλαδή, ενώ με τον «Καλλικράτη» κάθε συνδυασμός έπρεπε να περιλαμβάνει στην δήλωση κατάρτισης του, τον υποψήφιο Δήμαρχο καθώς και τους υποψήφιους για το Δ.Σ. και τα όργανα των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, με τον «Κλεισθένη», η δήλωση κατάρτισης του δημοτικού συνδυασμού δεν περιλαμβάνει τους υποψήφιους Πρόεδρους και συμβούλους των Κοινοτήτων. Έτσι, η εκλογή στις Κοινότητες γίνεται πλέον με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο από αυτό του Δημάρχου και σε χωριστή κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News